Maarten van Rossem - De Podcast

Maarten van Rossem - De Podcast

t-talks

Maarten van Rossem geeft op geheel eigen wijze commentaar op de ontwikkelingen in de wereld. Van de 'losgeslagen gek in het Witte Huis' Donald Trump tot aan advies welke stewardessen van KLM je het beste kunnen helpen. Onder leiding van presentator Tom Jessen passeert de wereld de revue. Meer informatie vind je op www.maartendepodcast.nl.

Categorieën: Nieuws en politiek

Luister naar de laatste aflevering:

Maarten is aangevallen op straat. Waarschijnlijk door iemand die psychotisch is. De details deelt hij in gesprek met Tom Jessen. Een luisteraar in Duitsland neemt ons mee naar het systeem achter de verkiezingen. Dat is best ingewikkeld. Duitsers brengen zondag 2 stemmen uit: Een stem gaat naar een kandidaat en een stem naar een lijst. Dat moet leiden tot de samenstelling van een nieuw Parlement, waarvan het aantal leden vooraf nog niet precies vaststaat. Ook de nieuwe Kanzler die Mutti Merkel opvolgt wordt aangewezen. Maarten heeft overigens een jaar in Mainz gewoond en maakte daar iets bijzonders mee.

In deze podcast ook het vervolg van de podcast over auto's. We zijn gebleven bij de uitvinding van de lopende band. Dat was enorm belangrijk voor de productie van auto's op grote schaal. Luister voor deel 1, podcast 70 - Auto.

Luister je via Apple Podcast? Laat een recensie achter. Dankjewel!

Geproduceerd door t-talks.

Luisterboek: https://bit.ly/3uTRkhh.

Telegram-groep: https://bit.ly/36mn4l2.

Vorige afleveringen

 • 76 - #71 - Maarten aangevallen op straat 
  Fri, 24 Sep 2021
 • 75 - #70 - Auto 
  Tue, 21 Sep 2021
 • 74 - #69 - Rutte kust Kaag 
  Sat, 18 Sep 2021
 • 73 - #68 - Fascist 
  Fri, 17 Sep 2021
 • 72 - #67 - Joden 
  Wed, 15 Sep 2021
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse nieuws en politiekpodcasts

Meer internationale nieuws en politiekpodcasts

Kies een categorie