AD Voetbal podcast

AD Voetbal podcast

Algemeen Dagblad

Een podcast over het voetbal van het AD. Presentator Etienne Verhoeff praat met voetbalwatchers Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels, Mikos Gouka, Johan Inan en Hugo Borst over de actualiteit.

Eredivisie, Champions League, Europa League, het laatste nieuws. Elke werkdag is de AD Voetbalpodcast te beluisteren via jouw favoriete podcastplatform. 

Categorieën: Nieuws en politiek

Luister naar de laatste aflevering:

'Een cruciaal duel in Amsterdam vanavond.' Ajax treft Napoli in eigen huis en winst is noodzakelijk om uitzicht te houden op overwintering in de Champions League. In de AD Voetbalpodcast kijkt Etienne Verhoeff vooruit naar dat duel met Johan Inan, afgelopen weekend nog op bezoek bij Napoli.

'Het eerste half uur van Napoli tegen Torino was heel erg goed. Voetbal om de vingers bij af te likken', blikt Inan terug op zijn bliksembezoek aan Italië. 'Napoli heeft veel overeenkomsten met Ajax. Afgelopen seizoen vertrokken ook daar de belangrijkste spelers van de club. Ze hebben daar verrassende spelers voor teruggehaald. En ze combineren zo makkelijk, zoals Ajax in het tijdperk Ten Hag.'

Toch hoeft die Ajaxfan niet te wanhopen. 'Het lijkt nu alsof er niets mogelijk is tegen Napoli, maar de tweede helft tegen Torino hebben ze wel de hele tijd onder gestaan. Als ze de bal hebben zijn ze gevaarlijk, maar als ze in de verdrukking zitten kunnen is verdedigen niet hun sterkste punt. Een battle om de bal zal het worden.'

Verder komen ze terug op het onderzoek van VVCS over gokkende voetballers. Een op de tien zou gokken op de eigen competitie. 'Het topje van de ijsberg denk ik', reageert Inan.
Beluister de hele podcast nu via AD.nl, de AD App of jouw favoriete podcastapp.

Support the show: https://krant.nl

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Vorige afleveringen

 • 448 - S5E52: Ajax-Napoli zal een battle om balbezit worden' 
  Mon, 03 Oct 2022
 • 447 - S5E51: ‘Crisis met kleine c in Amsterdam’ 
  Sun, 02 Oct 2022
 • 446 - S5E50: 'Nederland is op z'n best als de verwachtingen niet te hoog zijn' 
  Fri, 30 Sep 2022
 • 445 - S5E49: 'Sarina Wiegman bondscoach van de Engelse mannen zou een geweldige stunt zijn' 
  Thu, 29 Sep 2022
 • 444 - S5E48: ‘Schreuder moet de komende weken meer gaan rouleren’ 
  Wed, 28 Sep 2022
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse %(nieuws en politiek)spodcasts

Meer internationale nieuws en politiekpodcasts

Kies een categorie