AD Voetbal podcast

AD Voetbal podcast

Algemeen Dagblad

Een podcast over het voetbal van het AD. Presentator Etienne Verhoeff praat met voetbalwatchers Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels, Mikos Gouka, Johan Inan en Hugo Borst over de actualiteit.

Eredivisie, Champions League, Europa League, het laatste nieuws. Elke werkdag is de AD Voetbalpodcast te beluisteren via jouw favoriete podcastplatform. 

Categorieën: Nieuws en politiek

Luister naar de laatste aflevering:

Feyenoord moet op zoek naar een nieuwe directeur. Mark Koevermans vertrekt per 1 december en dat is eerder dan gepland. Over de gevolgen en het waarom praat presentator Etienne Verhoeff in een nieuwe AD Voetbalpodcast met Feyenoord watcher Mikos Gouka. 'Ik was ook verrast dat hij nu al opstapt', vertelt Gouka. 'Ik sprak hem vorige week donderdag nog, nadat het bestuur van Union Berlin was aangevallen in Rotterdam. En toen zei hij nog dat het niet om hem ging, maar op de club Feyenoord. Sprak er schande van. Maar deze week heeft hij dus toch gezegd te stoppen als algemeen directeur.' De grote vraag is dan natuurlijk hoe Feyenoord nu verder moet. Zeker omdat er over het stadiondossier binnenkort een knoop moet worden doorgehakt. 'Ik denk niet dat ze in rijen van tien voor de Kuip staan opgesteld momenteel. Volgens Toon van Bodegom, de voorzitter van de RvC, zijn er altijd mensen die directeur van Feyenoord willen worden. Maar dat stadiondossier is wel lastig nu. Ik denk dat je liever directeur wordt als de knoop ik doorgehakt en verder kan. Dus je moet je afvragen wat de kwaliteit gaat zijn van de directeur die zich nu aanmeldt.' En wat voor profiel moet die directeur hebben? Iemand uit de politiek of het bedrijfsleven of juist de sport. Gouka: 'Stel je bent directeur van Campina geweest. Dan doe je op vrijdag lekker een drankje met het team en dan is het weekend. Maar Feyenoord is wel een ander bedrijf hè. Vraag het maar aan trainers en spelers. Feyenoord en Ajax is ook anders dan PSV of AZ bijvoorbeeld. En helemaal anders als een bedrijf. Dus dat wordt een uitdaging.' Beluister de hele podcast nu via AD Sportwereld of jouw favoriete podcastplatform. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

Vorige afleveringen

 • 242 - S4E56: 'Ze staan niet in rijen van tien voor de Kuip' 
  Wed, 27 Oct 2021
 • 241 - S4E55: 'Ten Hag tien jaar bij Ajax zou ik toejuichen' 
  Tue, 26 Oct 2021
 • 240 - S4E54: 'Veel beter dan Linssen kan Feyenoord ze niet vinden' 
  Mon, 25 Oct 2021
 • 239 - S4E53: 'PSV toont geen progressie, dus moet Schmidt zich zorgen maken' 
  Sun, 24 Oct 2021
 • 238 - S4E52: 'Feyenoord gaat de volgende ronde bereiken, dat kan niet meer mis’ 
  Fri, 22 Oct 2021
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse nieuws en politiekpodcasts

Meer internationale nieuws en politiekpodcasts

Kies een categorie