Omdenken Podcast

Omdenken Podcast

Berthold Gunster

In de Omdenken Podcast luister je mee met de openhartige gesprekken die Berthold Gunster voerde met mensen over hun problemen. Hoe kunnen ze hun probleem laten verdwijnen? Of zelfs omdenken? Omdenken-oprichter Berthold Gunster en zijn team staan elke dag met interactieve shows of webinars voor organisaties. Inmiddels zijn er 750.000 mensen getraind, twaalf boeken geschreven, elk jaar een nieuwe scheurkalender en geven we regelmatig webinars over omdenken. Heb je een vraag of tip? Mail naar contact@omdenken.nl of kijk op www.omdenken.nl.

Categorieën: Onderwijs

Luister naar de laatste aflevering:

We hebben goed nieuws. Vandaag is onze nieuwe podcast-serie gelanceerd: Omdenken op het werk!

Want wat betekent werk nogal eens? Je in een kostuum hijsen, saaie vergaderingen, nutteloze procedures, verlof-uurtjes sparen, krampachtig privé en werk scheiden, doen wat de baas zegt en zeuren over wie de koffiekopjes afwast. Dat kan leuker en beter. Fundamenteel beter. De mogelijkheden zijn onbegrensd. Niet alleen voor hippe start-ups, maar ook voor gemeenten, de zorg, advocatenkantoren en de bakker op de hoek. Kortom, voor iedereen die werkt. Als we maar durven omdenken.

Daarom gingen Berthold en zijn zoon Jan de afgelopen tijd in gesprek met een aantal mensen die op het gebied van werk fundamenteel anders durven te denken, en vooral te dóen. Die gesprekken hoor je in de podcast Omdenken op het werk.

Vandaag deze we hier met jou de eerste aflevering van deze nieuwe podcast. Klinkt die naar meer? Abonneer je dan op onze nieuwe podcastreeks door in de app waar je dit nu luistert, te zoeken op omdenken op het werk. Ook aflevering 2 en 3 staan al online en de komende tijd zal iedere maandag een nieuwe aflevering verschijnen. Maar dus niet hier, wel in die andere feed. Vergeet dus niet om je daar te abonneren.


Vorige afleveringen

 • 49 - Nieuwe podcast-reeks: Omdenken op het werk 
  Mon, 21 Jun 2021
 • 48 - Aflevering 41 - Te hoge verwachtingen 
  Mon, 11 Jan 2021
 • 47 - Aflevering 40 - Je werk niet goed doen 
  Mon, 04 Jan 2021
 • 46 - Aflevering 39 - Bang om fouten te maken 
  Mon, 21 Dec 2020
 • 45 - Aflevering 38 - Eindeloze lijst taken 
  Mon, 14 Dec 2020
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse onderwijspodcasts

Meer internationale onderwijspodcasts

Kies een categorie