Omdenken Podcast

Omdenken Podcast

Berthold Gunster

In de Omdenken Podcast luister je mee met de openhartige gesprekken die Berthold Gunster voert met mensen over hun problemen. Hoe kunnen ze hun probleem laten verdwijnen? Of zelfs omdenken? 

✨ Wist je dat deze podcast ook in het Engels bestaat? Zoek op 'Flip Thinking Podcast in je favo podcast-app!✨

Berthold Gunster is de grondlegger van het Omdenken en schreef 13 boeken over het gedachtegoed. Berthold en zijn team spelen daarnaast ook de theatershow 'Zoals verwacht loopt alles anders', geven zakelijke trainingen en maken jaarlijks de Omdenken scheurkalender. Wil je meer Omdenken? Op social media delen we dagelijks quotes en mooie Omdenkverhalen. Wil je iets met ons delen? Mail naar contact@omdenken.nl of kijk op www.omdenken.nl.

Categorieën: Onderwijs

Luister naar de laatste aflevering:

De dochter van Petra (50) heeft sinds anderhalf jaar last van tics. Ondanks dat Petra weet dat het beter is om er niks van te zeggen, vindt ze het lastig om zich in te houden. Ze heeft het gevoel dat ze haar dochter niet kan accepteren zoals ze is en dat vindt ze vreselijk van zichzelf. Hoe kan ze daarmee omgaan?

🥳 Deze podcast bestaat nu ook in het Engels: Flip Thinking Podcast! En we zoeken nog nieuwe  gasten. Ben jij of ken jij iemand die een probleem heeft én vloeiend Engels spreekt? Meld je aan via www.omdenken.nl/podcast

Vorige afleveringen

 • 156 - Aflevering 139 - Dochter met tics 
  Wed, 04 Oct 2023
 • 155 - Aflevering 138 - Ik ben te streng voor mijn kinderen 
  Tue, 03 Oct 2023
 • 154 - Aflevering 137 - Verschillende opvoedstijlen 
  Mon, 02 Oct 2023
 • 153 - Aflevering 136 - Ik kan geen afscheid nemen 
  Mon, 25 Sep 2023
 • 152 - Aflevering 135 - Mijn man rookt 
  Mon, 18 Sep 2023
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse onderwijspodcasts

Meer internationale onderwijspodcasts

Kies een categorie