Omdenken Podcast

Omdenken Podcast

Berthold Gunster

In de Omdenken Podcast luister je mee met de openhartige gesprekken die Berthold Gunster voert met mensen over hun problemen. Hoe kunnen ze hun probleem laten verdwijnen? Of zelfs omdenken? Ben je benieuwd hoe het gaat met de mensen uit vorige afleveringen? Lees het op www.omdenken.nl/hoeishetnumet. Berthold Gunster is de grondlegger van het Omdenken en schreef 13 boeken over het gedachtegoed. Berthold en zijn team spelen daarnaast ook de theatershow 'Zoals verwacht loopt alles anders', geven zakelijke trainingen en maken jaarlijks de Omdenken scheurkalender. Wil je meer Omdenken? Op social media delen we dagelijks quotes en mooie Omdenkverhalen. Wil je iets met ons delen? Mail naar contact@omdenken.nl of kijk op www.omdenken.nl.

Categorieën: Onderwijs

Luister naar de laatste aflevering:

Jessica (35) doet er alles aan om kritiek te voorkomen, want kritiek krijgen voelt voor haar als falen. Zelfs de kleinste opmerkingen blijven hardnekkig lang hangen. Het maakt niet uit wie het zegt. Daarom wil ze alles zo perfect mogelijk doen en dat is natuurlijk doodvermoeiend. Kan ze met Berthold een manier vinden om hier relaxter mee om te gaan?
_____

Ben jij nou benieuwd hoe het is met de gasten uit vorige afleveringen? Kijk dan op omdenken.nl/hoeishetnumet. Daar plaatsen we regelmatig updates van van onze podcastgasten!

Vorige afleveringen

 • 79 - Aflevering 69 - Omgaan met kritiek 
  Mon, 11 Jul 2022
 • 78 - Aflevering 68 - Geldzorgen 
  Mon, 04 Jul 2022
 • 76 - Aflevering 66 - Non-binair: mijn ouders accepteren mij niet 
  Mon, 20 Jun 2022
 • 75 - Aflevering 65 - Ik gun mezelf geen rust 
  Mon, 06 Jun 2022
 • 74 - Aflevering 64 - Bang voor de dood 
  Mon, 30 May 2022
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse onderwijspodcasts

Meer internationale onderwijspodcasts

Kies een categorie