Omdenken Podcast

Omdenken Podcast

Berthold Gunster

In de Omdenken Podcast luister je mee met de openhartige gesprekken die Berthold Gunster voerde met mensen over hun problemen. Hoe kunnen ze hun probleem laten verdwijnen? Of zelfs omdenken? Omdenken-grondlegger Berthold Gunster en zijn team staan elke dag met interactieve shows of webinars voor organisaties. Inmiddels zijn er 750.000 mensen getraind, 13 boeken geschreven, elk jaar een nieuwe scheurkalender en komt het 6e seizoen van de Omdenken Podcast er al weer aan. Wil je iets met ons delen? Mail naar contact@omdenken.nl of kijk op www.omdenken.nl.

Categorieën: Onderwijs

Luister naar de laatste aflevering:

De man van Elise (44) overleed zeven jaar geleden totaal onverwacht tijdens een triatlon. Ze bleef achter met drie jonge zoons. Na jaren van doorzetten en het leven weer op de rit krijgen, verlangt ze er nu naar om een nieuwe bladzijde om te slaan. Dat blijkt emotioneel moeilijker dan ze hoopte. Ze vindt van zichzelf dat ze te veel blijft hangen in het leven dat ze hadden als compleet gezin. Zo voelt ze weerstand om de auto te verkopen of om te verhuizen, omdat er zoveel herinneringen aan vastzitten. Samen met Berthold wil ze kijken hoe ze toch die nieuwe koers kan gaan varen.

Wil je meer omdenken? Kom dan naar onze theatershow 'Zoals verwacht loopt alles anders'! Tot juni 2022 spelen we door het hele land. In deze voorstelling stelt Berthold geen vragen over de problemen van anderen, maar vertelt hij over zijn eigen gedoe. Het is een wervelende mix van stand-up comedy en theatercollege, vol tragikomische zelfonthullingen, de nodige filosofische inzichten én muziek van onze swingende Omdenken band.
Koop je kaartjes via omdenken.nl/theatershow

Vorige afleveringen

 • 72 - Aflevering 62 - Door na de dood van partner 
  Mon, 16 May 2022
 • 71 - Aflevering 61 - Hardrijders in de straat 
  Mon, 09 May 2022
 • 70 - Aflevering 60 - Zwanger worden lukt maar niet 
  Mon, 02 May 2022
 • 69 - Aflevering 59 - Altijd discussies 
  Mon, 25 Apr 2022
 • 68 - Aflevering 58 - Partner ziet altijd beren op de weg 
  Mon, 18 Apr 2022
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse %(onderwijs)spodcasts

Meer internationale onderwijspodcasts

Kies een categorie