FD Achter Gesloten Deuren

FD Achter Gesloten Deuren

Het Financieele Dagblad

Wat is er gebeurd met de Twentse multimiljonair Gerard Sanderink? Hoe kon een ondernemer die jarenlang onverstoord bouwde aan een imperium van zo'n 15.000 medewerkers, betrokken raken bij een reeks conflicten waarin ook zijn bedrijven Strukton en Centric werden meegesleept? Je hoort het in het eerste seizoen van de nieuwe FD-podcast Achter Gesloten Deuren.

 

In drie afleveringen nemen host Paulien Sewuster en journalisten Stijn van Gils en Joris Polman je mee in de gebeurtenissen die leidden tot talloze rechtszaken, een uit de hand gelopen beslaglegging, Kamervragen en het opstappen van De Nederlandsche Bank als klant. Kortom, een nauwkeurige reconstructie van wat zich voordeed achter gesloten deuren.

 

De eerste twee afleveringen vind je vanaf 28 april in deze podcast-feed. En de derde aflevering volgt snel erna. Meer informatie bij de serie vind je dan op fd.nl/sanderink

 

Redactie en productie: Stijn van Gils, Joris Polman, Jildou Beiboer, Luc van den Berg en Paulien Sewuster

Presentatie: Paulien Sewuster

Muziek: Visionair Ordinair

Categorieën: Nieuws en politiek

Luister naar de laatste aflevering:

Het eerste seizoen van Achter Gesloten Deuren neemt je mee in het verhaal van de Twentse multimiljonair en ondernemer Gerard Sanderink. In de derde - en voorlopig laatste - aflevering hoor je waarom Centric besloten heeft zich te mengen in de juridische strijd, en wat er gebeurt met de bedrijven van Sanderink als hij er niet meer is.  De uitgebreide shownotes en de reacties vind je op fd.nl/sanderink Redactie en productie: Jildou Beiboer, Luc van den Berg, Stijn van Gils, Joris Polman en Paulien Sewuster Muziek: Visionair Ordinair See omnystudio.com/listener for privacy information.

Vorige afleveringen

 • 4 - S1 E3 - Aflevering 3: De bedrijven en de miljoenenerfenis 
  Wed, 04 May 2022
 • 3 - S1 E2 - Aflevering 2: De ondernemer en de meesterhacker 
  Thu, 28 Apr 2022
 • 2 - S1 E1 - Aflevering 1: De dag dat alles veranderde 
  Thu, 28 Apr 2022
 • 1 - S1 Trailer: Sanderink 
  Mon, 25 Apr 2022
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse %(nieuws en politiek)spodcasts

Meer internationale nieuws en politiekpodcasts

Kies een categorie