BeursTalk

BeursTalk

Rob Jansen

Beurs Talk is dé podcast over beleggen, wekelijks gepresenteerd door Rob Jansen, oud BNR beurs presentator.Voor de belegger die verstandig, dus gespreid en voor de langere termijn belegt, is er Beurs Talk. Elke week delen twee experts hun visie op de financiële markten, de economie, en wat dat betekent voor beleggers. In Beurs Talk hoor je welke aandelen, obligaties, ETF’s en vastgoedfondsen aantrekkelijk zijn en welke je juist moet mijden. En natuurlijk geven de experts wekelijks hun gouden beleggingstip.

Categorieën: Nieuws en politiek

Luister naar de laatste aflevering:

Wéér een nieuwe, Zuid-Afrikaanse coronavariant maakt zijn opmars en is inmiddels in België gearriveerd. Beleggers van Azië tot Amerika deden massaal hun aandelen in de verkoop. Gevolg: geen Black Friday maar Red Friday. "Toch is het niet verstandig om in paniek te gaan handelen", zegt Joost van Leenders van Van Lanschot Kempen. Wim Zwanenburg van Stroeve Lemberger is het met Joost eens. Er is op de wat langere termijn nog steeds geen alternatief voor aandelen. "Laat de storm maar even uitrazen", adviseert hij.

Zit er nog meer in het vat voor de aandeelhouders van Intertrust, nu er een biedingsstrijd rond het bedrijf is losgebarsten? Die vraag komt aan de orde, net als onder ander de cijfers van Prosus en of Activision Blizzard nog wel een aantrekkelijk aandeel is.

Aan het einde van de podcast hoor je een kort gesprek met Martijn Rozemuller van VanEckETF’s, de partner van BeursTalk. Dat doen we elke twee weken, deze week bespreken we de ETF's van VanEck die belegt in Smart Home technologie. Luisteren dus!

De gepresenteerde informatie door VanEck Asset Management B.V. en de aan haar verbonden en gelieerde bedrijven (samen "VanEck") is enkel bedoeld voor informatie en advertentie doeleinden aan Nederlandse beleggers die Nederlands belastingplichtig zijn en vormt geen juridisch, fiscaal of beleggingsadvies. VanEck Asset Management B.V. is een UCITS beheerder. Loop geen onnodig risico. Lees de Essentiële Beleggersinformatie of het Essentiële-informatiedocument. Meer informatie? www.vanecketfs.nl

Vorige afleveringen

 • 55 - Nieuwe coronastorm raast over de beurzen 
  Fri, 26 Nov 2021
 • 54 - Nvidia vermorzelt de concurrentie 
  Fri, 19 Nov 2021
 • 53 - DoorDash opent aanval op Just Eat Takeaway 
  Fri, 12 Nov 2021
 • 52 - Het coronagevaar is nog niet geweken 
  Fri, 05 Nov 2021
 • 51 - Never sell Shell, of toch wel? 
  Fri, 29 Oct 2021
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse nieuws en politiekpodcasts

Meer internationale nieuws en politiekpodcasts

Kies een categorie