Spijkers met Koppen

Spijkers met Koppen

NPO Radio 2 / BNNVARA

Spijkers met Koppen live vanuit café The Florin in Utrecht met muziek, cultuur, cabaret en opvallend nieuws. Presentatie: Willemijn Veenhoven en Dolf Jansen.

Categorieën: Komedie

Luister naar de laatste aflevering:

Deze week in Spijkers Met Koppen: Cabaretier Jawad Es Soufi vervulde zijn droom: met zijn nieuwe theaterprogramma stond hij in een uitverkocht Luxor in zíjn Rotterdam.
 
In het Europarlement worden de messen geslepen voor het verhoor met Wopke Hoekstra. Europarlementariër Mohammed Chahim en journalist Stefan de Vries doen de voorbeschouwing.
 
Frank Verstraete en Céline Broeckaert schreven samen een boek over kwantumfysica en werden pardoes verliefd op elkaar.
 
Een fruithandel uit Hedel lag jarenlang zwaar onder vuur van de drugscriminaliteit. Yelle Tieleman schreef een boek over de bizarre zaak.
 
Stadsdokter Rini Biemans daagde gemeente Rotterdam uit: ik doe het groenbeheer beter dan jullie. De gemeente ging de uitdaging aan. Rini schuift aan.
 
Leden van de parlementaire enquêtecommissie werden tot tranen toe geroerd door de getuigenis van ‘toeslagenkind’ Milton Moreira Moreno. Hij vertelt zijn verhaal. 
 
Erik van den Berg deed tien jaar lang onderzoek naar de verhalen achter de clubliederen van Nederlandse voetbalclubs. Bij Spijkers geeft hij een bloemlezing.

Tot slot is er live muziek van Douwe Bob, is Teun van den Elzen er met een column, en is het cabaret in handen van Patrick Nederkoorn, Ruud Smulders, Berit Companjen en Kiki Schippers. 

Vorige afleveringen

 • 446 - De uitzending van 30 september 2023 
  Sat, 30 Sep 2023
 • 445 - De uitzending van 23 september 
  Sat, 23 Sep 2023
 • 444 - De uitzending van 16 september 2023 
  Sat, 16 Sep 2023
 • 443 - De uitzending van 9 september 2023 
  Sat, 09 Sep 2023
 • 442 - De uitzending van 2 september 2023 
  Sat, 02 Sep 2023
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse komediepodcasts

Meer internationale komediepodcasts

Kies een categorie