Spijkers met Koppen

Spijkers met Koppen

NPO Radio 2 / BNNVARA

Spijkers met Koppen live vanuit café The Florin in Utrecht met muziek, cultuur, cabaret en opvallend nieuws. Presentatie: Willemijn Veenhoven en Dolf Jansen.

Categorieën: Komedie

Luister naar de laatste aflevering:

Vandaag in Spijkers met Koppen: 

Bart Lambriex en Floris van de Werken horen bij de absolute wereldtop van het zeilen. Maar is het genoeg om ook goud te halen in Parijs? In Duitsland is de rechtszaak tegen de Rijksburgerbeweging bezig. Wiebke Pittlik is hoofdredacteur van Duitslandweb en vertelt alles over deze coupplegers. Verdedig de Gelderse trots! Bas Steman en René Arendsen vertellen als de Ridders van Gelre over de geschiedenis van de provincie en pleiten voor een Gelders Museum.

De strijd om de laatste oerbossen van Europa is een lelijke, zag journaliste Dore van Duivenbode met eigen ogen. Ze schreef een boek over haar avonturen in Midden-Europa. Bart Coppens kon door zijn autisme zijn opleiding biologie niet afronden, maar als autodidact is hij uitgegroeid tot een wereldwijd bekende vlinderexpert. In Spijkers vertelt hij over zijn ontdekkingen.

Nog drie weken tot de Europese Verkiezingen. In Spijkers tellen we af met verschillende Europese lijsttrekkers. Deze week: Sander Smit van de BBB. De laatste weken van Mark Rutte al premier van Nederland zijn geteld. Met journalist Ron Fresen organiseert Spijkers: De Grote Mark Rutte Afzwaai Quiz.

Tot slot is er live muziek van Hiigo, het cabaret is in handen van Patrick Nederkoorn, Aron Elstak en Vera van Zelm en Kim Schuddeboom is er met de column.

Vorige afleveringen

 • 479 - De uitzending van 18 mei 2024 
  Sat, 18 May 2024
 • 478 - De uitzending van 11 mei 2024 
  Sat, 11 May 2024
 • 477 - De uitzending van 4 mei 2024 
  Sat, 04 May 2024
 • 476 - De uitzending van 20 april 2024 
  Sat, 20 Apr 2024
 • 475 - De uitzending van 13 april 2024 
  Sat, 13 Apr 2024
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse komediepodcasts

Meer internationale komediepodcasts

Kies een categorie