Marc-Marie & Aaf Vinden Iets

Marc-Marie & Aaf Vinden Iets

Marc-Marie & Aaf

Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius nemen werkelijk niks voor lief. Ze verwonderen zich als theatermakers en schrijvers over alledaagse zaken, waarvan de gewone man zich zelden afvraagt of hij er überhaupt een mening over heeft: van bakfiets tot airfryer en alles daartussen in. Waarom is de OV-chipkaart geel? Wat is het lelijkste strand van Nederland? En hoe zit het met de humor van Willem-Alexander? Tussendoor wordt er geroddeld en luisteraars uit de brandt (met 'dt') geholpen. Maar het draait uiteindelijk allemaal om hun eindoordeel: de recensie.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Categorieën: Komedie

Luister naar de laatste aflevering:

Tv: we zijn er dol op maar je kunt je er natuurlijk ook kapot aan ergeren, en ook dat is fijn. We bespreken de tijd dat je nog eens een videorecorder ging lenen bij de Hema, dingen die we echt niet meer hoeven te zien en programma’s waar je ondanks jezelf toch naartoe getrokken wordt (Undercover Boss). 

Marc-Marie heeft een gezellig verhaal over de galg die vroeger op de Dam stond, Naomi Campbell heeft ineens een kind en we lossen het probleem op van een vrouw met een huilende huisgenoot.


Geproduceerd door: Tonny Media


Ga naar www.nextory.nl/mma , vul daar de unieke vouchercode MMALEZENIETS in, download de app en lees/luister 60 dagen gratis met MMA mee.
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Vorige afleveringen

 • 28 - Televisie 
  Sat, 19 Jun 2021 - 0h
 • 27 - Tijd 
  Sat, 12 Jun 2021 - 0h
 • 26 - Kinderen 
  Sat, 05 Jun 2021 - 0h
 • 25 - Eieren 
  Sat, 29 May 2021 - 0h
 • 24 - Zingen 
  Sat, 22 May 2021 - 0h
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse komediepodcasts

Meer internationale komediepodcasts

Kies een categorie