Wat een week!

Wat een week!

Maxim Hartman, René van Leeuwen & Willem Treur

Welkom bij Wat een week, de podcast van Maxim Hartman, Willem Treur en René van Leeuwen. Hier posten we iedere donderdag een nieuwe aflevering, om je te helpen om het nieuws van afgelopen week te verteren, zonder er aan onderdoor te gaan. In samenwerking met Dag en Nacht Media.

Bekijk de hele aflevering met beeld, krijg toegang tot onze besloten Telegramgroep en support ons via https://petjeaf.com/wateenweek

Categorieën: Komedie

Luister naar de laatste aflevering:

Ga naar www.petjeaf.com/wateenweek voor de afterparty, kom lekker gluren in onze besloten Telegramgroep en kijk naar de volledige video! Joost klein slaat alle camera’s kapot achter de schermen bij Eurovision, er ligt een nieuw regeerakkoord, Slowaakse premier Fico in levensgevaar na moordaanslag, pijpende actievoerders in Utrecht, ophef over eerste officiële portret van Britse koning Charles, pro-Palestijnse betogers slaan alle universiteiten aan gort en nog veel meer. Tot volgende week! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Vorige afleveringen

 • 458 - Reinier - #55 Wat een week 
  Thu, 16 May 2024
 • 457 - Communicerende vaten - #54 Wat een week 
  Thu, 09 May 2024
 • 456 - Poehee - #53 Wat een week 
  Thu, 02 May 2024
 • 455 - Besef baby - #52 Wat een week 
  Thu, 25 Apr 2024
 • 454 - Apen en gevoelens - #51 Wat een week 
  Thu, 18 Apr 2024
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse komediepodcasts

Meer internationale komediepodcasts

Kies een categorie