Aaf en Lies lossen het wel weer op

Aaf en Lies lossen het wel weer op

Tonny Media

Aaf Brandt Corstius en Lies Visschedijk zijn al jaren bevriend en hebben heel wat met elkaar meegemaakt. In de podcast Aaf en Lies lossen het wel weer op bespreekt het duo de wereldproblematiek, problemen van de luisteraars maar ook hun eigen problemen. Ze geven hun week een cijfer en komen tot rust in Lies' rubriek over de natuur.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Categorieën: Komedie

Luister naar de laatste aflevering:

Een week waar veel voor valt te zeggen: een paar dagen weg. Toch hebben we eenmaal thuisgekomen een paar vragen. De vakantiezweep over je gezin halen, is dat nou goed of juist niet? Met een vlaggetje je gezin voorgaan naar metrohaltes, musicals, rondleidingen en restaurants. De tijd in de gaten houden, de kaartjes in je hand, de QR-codes op je scherm. We doen alles om onze dierbaren dat lekkere vakantiegevoel te geven. Maar zijn we zelf wel blij? Hoe zwaar is het om steeds de kar te trekken op vakantie? We komen tot verfrissende inzichten. Aan het eind van een tot de rand toe gevulde dag, in een schone pyjama doodmoe op je hotelbed ploffen: Veel beter dan dat wordt het niet. In een camper met een paar zonnepanelen de wereld over, terwijl je digitaal elke dag op kantoor zit, daar moeten we nog even over nadenken. Ben je echt vrij als je altijd vrij hebt? Is het goed om je eigen leidinggevende te zijn?We helpen iemand wiens tikkies nooit beantwoord worden en genieten tot slot van een kevertje met Disney-allure.


🍿 Kijk exclusief op SkyShowtime de serie Yellowstone samen met Aaf en Lies! Abonneer nu voor 6,99 per maand en krijg tot 15 maart de eerste maand gratis met de code AAFLIES.

💸 Ga naar www.savethechildren.nl/aaf en geef kinderen de zorg die zij nu zo hard nodig hebben.


🎧 Geproduceerd door: Tonny Media.

🍿 Kijk hier de aflevering op Youtube 

🍊 Volg ons op Instagram 

💸 Adverteren? adverteren@tonnymedia.nlHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Vorige afleveringen

 • 37 - De vakantiekar 
  Sat, 02 Mar 2024
 • 36 - De sisterhood voor alles 
  Sat, 24 Feb 2024
 • 35 - Schrikken van selfies 
  Sat, 17 Feb 2024
 • 34 - De menselijke airbag 
  Sat, 10 Feb 2024
 • 33 - De knuffelvergadering en andere rituelen 
  Sat, 03 Feb 2024
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse komediepodcasts

Meer internationale komediepodcasts

Kies een categorie