Geuze & Gorgels

Geuze & Gorgels

Monica & Kaj / Tonny Media

Moeder Monica Geuze (27) is niet meer welkom onder de Van Brienenoordbrug met haar fles Safari en hondenbezitter Kaj Gorgels (31) heeft zich teruggetrokken met zijn vriendin op Ibiza. Ze hebben eigenlijk geen problemen meer. En dat is nu hun First World Problem. Wat doe je dan? Juist, anderen helpen. Daarom zet het tweetal dit seizoen hun eigen ervaring met First World Problems in om luisteraars te helpen met hún problemen. Elke aflevering eindigt met een op maat gemaakt advies van zowel Monica als Kaj. Zij strijden onderling om de titel van de beste First World Problem solver. Wie geeft het beste advies? Wie kan als eerste het woord First World Problem goed uitspreken?

Dit is Geuze & Gorgels: First World Problem Solvers.


Geproduceerd door: Tonny Media.

Volg de Instagram van Geuze & Gorgels!

Onze spin-off Geuze & Gorgels Extra is exclusief te beluisteren én bekijken op Podimo. Gebruik deze link voor 30 dagen gratis Podimo!

Categorieën: Maatschappij en cultuur

Luister naar de laatste aflevering:

Dimitri heeft al TIEN jaar liefdesverdriet en kan zich daarom niet vastleggen aan een volgende liefde. Hij is compleet hopeloos, wil door maar kan het niet. Monica & Kaj hebben zo erg te doen met hem dat ze, naar eigen zeggen, het beste en meest serieuze advies ooit geven. Dimi, sterkte man! Jij komt er wel. 🎧 Geproduceerd door: Tonny Media. 🧡 Volg ons op Instagram & TikTok: @geuzeengorgels 🥪 Maak ook kans op tickets voor de Subway stage op o.a. LatinVillage & Elrow via de Subway app! 💙 Geuze & Gorgels Extra is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo!

Vorige afleveringen

 • 84 - Mis jou < / 3 
  Thu, 18 Aug 2022
 • 83 - Vapen is leven 
  Thu, 11 Aug 2022
 • 82 - 1 + 1 = 3 
  Thu, 04 Aug 2022
 • 81 - Strik erom en klaar 
  Thu, 28 Jul 2022
 • 80 - Hiep hiep.. 
  Thu, 21 Jul 2022
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse %(maatschappij en cultuur)spodcasts

Meer internationale maatschappij en cultuurpodcasts

Kies een categorie