Bright Podcast

Bright Podcast

RTL Nederland

De wekelijkse podcast over tech. De vrienden van Bright bespreken het belangrijkste nieuws, geven je tips, wijzen je op trends en testen de nieuwste gadgets.

Categorieën: Technologie

Luister naar de laatste aflevering:

Apple onthulde deze week tijdens de jaarlijkse WWDC-presentatie de nieuwe versies van iOS, macOS, iPadOS en meer. We pikken de krenten uit de pap: alle toffe nieuwe functies op een rij. En wat stelde teleur? 

Verder aandacht voor: Amazon-baas Jeff Bezos gaat de ruimte in, de nieuwe Sony-oordoppen en mogen Nederlandse scholen geen Google-diensten meer gebruiken?

Tips uit deze aflevering:

Muzieksite/app: Poolsuite.fm, een muziekdienst die totaal in de jaren 80 is blijven hangen. Met nieuwe zomerse muziek die op de 80's is geïnspireerd. De verschillende afspeellijsten vind je in een interface die zo is weggelopen van een oude Macintosh. Dat gaat heel ver: je komt voor de muziek, je blijft voor de sfeer en de interface.

Serie: Loki. De nieuwste Marvel-serie op Disney+ richt zich op Loki, de kwaadaardige broer van Thor. Althans, in de films ontdooit hij maar deze serie richt zich op de gemene Loki die we kennen uit de vroege Avengers-films. Hij ontsnapte met de Tesseract, nu zien we eindelijk wat er verder gebeurde.

Podcast: Leven volgens K. Schippers, deze aflevering van de Radio 1 Docs-podcast is een gesprek met schrijver K. Schippers door komiek Ronald Snijders. Schippers vertelt over diens ziekte, Laurel & Hardy, toeval, de geluiden in zijn hoofd en zijn misschien wel op handen zijnde verdwijning.

Eerste indruk: Sony-oordoppen WF-1000XM4.

Volg ons YouTube-kanaal.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Vorige afleveringen

 • 142 - WWDC: 'Die ouderwetse Apple-magie' 
  Wed, 09 Jun 2021
 • 141 - Streamers zetten tv-zenders buitenspel? 
  Wed, 02 Jun 2021
 • 140 - 'Smart Home is voor iedereen, niet alleen geeks' 
  Wed, 26 May 2021
 • 139 - Stroom Google-updates: deze vallen op 
  Wed, 19 May 2021
 • 138 - Koopgids-update: dit vinden wij de beste smartphones 
  Wed, 12 May 2021
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse technologiepodcasts

Meer internationale technologiepodcasts

Kies een categorie