Televisië

Televisië

Alex Mazereeuw & Michel Doodeman / Dag en Nacht Media

Televisië is dé podcast over Nederlandse televisieprogramma's waarin journalisten Alex Mazereeuw en Michel Doodeman lineaire tv kijken, zodat jij dat niet meer hoeft te doen.

Categorieën: TV en film

Luister naar de laatste aflevering:

Als er één man is op wie we altijd kunnen terugvallen in zware dagen, is het wel Sven Kockelmann. Herfstdip of niet: Sven staat al-tijd aan. De verwachtingen waren dan ook hooggespannen, toen Sven deze week een hele uitzending van Op1 had gekregen om premier Mark Rutte te interviewen. Maar zelfs Sven kon Rutte niet klein krijgen. Daarom zoeken we deze week naar een groter doel voor Sven. Wie ook naar een groter doel zoekt, is voormalig Albert Heijn-teamleider Harry Piekema, die show steelt in Expeditie Robinson, en dat eerder óók al deed in De Alleskunner VIPS. Misschien kan hij binnen afzienbare tijd zelfs meedoen aan Hunted, het onnavolgbare programma waarin Nederlanders op de vlucht slaan voor 'de beste opsporingsambtenaren die we hebben'. Of kan Harry misschien mee op reis met Jeroen Krabbé, die meer weet over Frida Kahlo dan Frida Kahlo ooit over zichzelf heeft geweten. Verder is er eindelijk een Nederlandse Killer Camp met grote sterren, trekt SBS naar Amsterdam Zuid, en eten we een bak nasi met Bassie. 👛 Televisië is een podcast van Dag en Nacht Media. Heb je interesse om te adverteren in deze podcast? Neem dan contact op met Dag en Nacht Media via adverteren@dagennacht.nl 📱Volg Televisië op Twitter (@Televisiepod) en Instagram (@televisiepodcast). Michel en Alex zijn te volgen op Twitter via @MichelDoodeman en @AlexMazereeuw. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Vorige afleveringen

 • 163 - S3E6: Opsporingspropaganda in Hunted, een spelshow met seriemoordenaars en de Big Band van Sven Kockelmann 
  Wed, 28 Sep 2022
 • 162 - S3E5: Absurde Televizier-Ring-nominaties, Jan Slagter op zwemles, de Panfluiter des Vaderlands en klasbak Ewout Genemans 
  Wed, 21 Sep 2022
 • 161 - S3E4: Humberto op het naaktstrand, een nieuwe oprit voor Anita Witzier en de André Rieu-deep dive! 
  Wed, 14 Sep 2022
 • 160 - S3E3: Nieuwe Squid Game-taferelen op SBS6, Rob Kemps is te groot en hoe important zijn de VIPS in Alleskunner VIPS? 
  Wed, 07 Sep 2022
 • 159 - Televisië Tipt: Holland's Got Talent is terug en Kemps houdt van Holland 
  Fri, 02 Sep 2022
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse %(tv en film)spodcasts

Meer internationale tv en filmpodcasts

Kies een categorie