Televisië

Televisië

Alex Mazereeuw & Michel Doodeman / Dag en Nacht Media

Televisië is dé podcast over Nederlandse televisieprogramma's waarin journalisten Alex Mazereeuw en Michel Doodeman lineaire tv kijken, zodat jij dat niet meer hoeft te doen.

Categorieën: TV en film

Luister naar de laatste aflevering:

Televisië is dé podcast over Nederlandse televisieprogramma's, waarin journalisten Alex Mazereeuw en Michel Doodeman lineaire televisie kijken, zodat jullie dat óók gaan doen. In deze korte aflevering geven Alex en Michel tips voor het aankomende tv-weekend, met deze week De 1%-quiz met Tijl Beckand, dramaserie Jos en The Connection met Matthijs van Nieuwkerk! Televisië is een podcast van Dag en Nacht Media. Deze aflevering is speciaal gepubliceerd voor de Daily Drive van Spotify. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Vorige afleveringen

 • 140 - Televisië-tips voor het tv-weekend: De 1%-quiz met Tijl Beckand, dramaserie Jos en The Connection met Matthijs van Nieuwkerk! 
  Fri, 20 May 2022
 • 139 - Special: Arjen Fortuin legt uit waarom je tóch altijd de tv moet aanzetten 
  Thu, 19 May 2022
 • 138 - 90. Een terugblik op het Songfestival van Cornald, Jan én Gerri Eickhof! 
  Mon, 16 May 2022
 • 137 - Televisië-tips voor het tv-weekend: Inclusief Rutger, de finale van het Songfestival en Joardy Season 2! 
  Fri, 13 May 2022
 • 136 - 89. Wat maakt Boer Zoekt Vrouw zo’n onverwoestbare tv-klassieker? (+ dragqueen Jan Slagter, de Helénè Hendriks-files en het SLECHTSTE programma uit de Televisië-geschiedenis) 
  Mon, 09 May 2022
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse %(tv en film)spodcasts

Meer internationale tv en filmpodcasts

Kies een categorie