AD Media Podcast

AD Media Podcast

Algemeen Dagblad

TV-columniste Angela de Jong en verslaggevers Dennis Jansen en Mark den Blanken bespreken wekelijks zaken in de mediawereld. De presentatie is in handen van Manuel Venderbos.

Categorieën: TV en film

Luister naar de laatste aflevering:

Deze week is het panel weer op volle sterkte en dat merk je meteen. Om in de stijl van Goed Nieuws Vandaag met goed nieuws voor met name radioliefhebbers te beginnen: er is een Radiohoekje XL! Want er is volop beweging in radioland. Coen & Sander zijn de stoelendans begonnen, maar nu lijkt Rob Stenders ook mee te doen (terug naar BNNVARA?), Gerard Ekdom (mogelijk weg bij Radio10?) en er wordt ook even gespeculeerd over Gijs Staverman (Lonkt radiozender JOE?).

Dan nu het slechte nieuws: het panel is, om het eufemistisch te zeggen, nog niet heel positief over Goed Nieuws Vandaag. En om in dezelfde beeldspraak van Paul de Leeuw te blijven: ook voor de tweede 'pannenkoek' van zijn Hotel Hollandia zou Angela de Jong in een restaurant niet de volle mep betalen. 

Burgemeester Aboutaleb deed afgelopen week zo'n steengoed optreden bij een mager acterende Sven Kockelmann dat als hij - hypothetisch gesproken - nu de landelijke politiek in zou gaan, dat Angela de Jong voor het eerst Groen Links PvdA zou kunnen gaan stemmen. 'Maar as is helaas verbrande turf!', oftewel: laat de echte politieke duiding maar over aan de podcast-collega's van Politiek Dichtbij.

Dan The Biohack Project dat scoort zo slecht (224.000 kijkers maandagavond prime time), dat het volgens het panel van plek zou moeten wisselen in het uitzendschema met ofwel Radar, dan wel Hunted. Oogappels krijgt opnieuw een veer, maar ook bescheiden kritiek en zowel Hier op het AZC als De Kist met Maaike Ouboter staan in Angela's Etalage!

Luisteren dus! Naar de wekelijkse AD Media Podcast, waarin TV-columniste Angela de Jong en verslaggevers Dennis Jansen en Mark den Blanken alle hoofd-, rand-, en bijzaken bespreken op het gebied van media. De presentatie is in handen van Manuel Venderbos.

Support the show: https://krant.nl

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Vorige afleveringen

 • 152 - S8E7: ‘Het is belachelijk hoeveel geld BN-ers krijgen voor een middagje nep-lachen in de studio!’ 
  Tue, 03 Oct 2023
 • 151 - E4: AD BZV Café IV: ‘Eugenie zet haar klauwen in boer Piet en laat nooit meer los!’ 
  Sun, 01 Oct 2023
 • 150 - S8E6: ‘Zet dit programma op de plek van Paul de Leeuw, dan heb je wél wat om te lachen.’ 
  Tue, 26 Sep 2023
 • 149 - E3: AD BZV Café III: ‘Wat verbergt boer Haico toch onder dat lapje op zijn hoofd?!’ 
  Sun, 24 Sep 2023
 • 148 - S8E5: 'Belachelijk dat Gerrit Hiemstra zijn commerciële belangen mag promoten bij Khalid & Sophie!' 
  Tue, 19 Sep 2023
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse tv en filmpodcasts

Meer internationale tv en filmpodcasts

Kies een categorie