De Dienst

De Dienst

AIVD

De Dienst is een zesdelige podcastserie van en over de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD). Liesbeth Rasker kruipt in de huid van een nieuwe medewerker van de AIVD. Ze doorloopt in de podcast de basistraining die iedere inlichtingenofficier volgt. Liesbeth doet onderzoek naar een terroristische dreiging en ontmoet haar nieuwe collega’s. Iedere collega brengt haar een stap verder in het onderzoek.

De AIVD ontwikkelde deze podcast om een goed beeld te geven van wat werken bij de dienst inhoudt. In de podcast kan iedereen meeluisteren met het werk van de AIVD. Elke maandag een nieuwe aflevering.


Dit is een fictief verhaal. Alle overeenkomsten met bestaande mensen of organisaties berusten op toeval.

Categorieën: Overheid en organisaties

Luister naar de laatste aflevering:

De Dienst is een zesdelige podcastserie van en over de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD). Liesbeth Rasker kruipt in de huid van een nieuwe medewerker van de AIVD. Ze doorloopt in de podcast de basistraining die iedere inlichtingenofficier volgt. Liesbeth doet onderzoek naar een terroristische dreiging en ontmoet haar nieuwe collega’s. Iedere collega brengt haar een stap verder in het onderzoek.De AIVD ontwikkelde deze podcast om een goed beeld te geven van wat werken bij de dienst inhoudt. In de podcast kan iedereen meeluisteren met het werk van de AIVD.Dit is een fictief verhaal. Alle overeenkomsten met bestaande mensen of organisaties berusten op toeval.

Vorige afleveringen

 • 14 - Trailer 
  Mon, 11 Jan 2021
 • 13 - Afl 1: Zijn naam is Sander 
  Mon, 25 Jan 2021
 • 12 - Afl 2: Kunnen we praten? 
  Mon, 25 Jan 2021
 • 11 - Afl 3: Smoking Gun 
  Mon, 01 Feb 2021
 • 10 - Afl 4: Waar is Sander? 
  Mon, 08 Feb 2021
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse overheid en organisatiespodcasts

Meer internationale overheid en organisatiespodcasts

Kies een categorie