De Ben Tiggelaar Podcast

De Ben Tiggelaar Podcast

BNR Nieuwsradio

Ben Tiggelaar interviewt wetenschappers over persoonlijke en professionele groei. Om de woensdag om 7:00 online en diezelfde week op zaterdag om 11.30 uur op de radio. Ben en zijn gasten geven extra werktips en mediatips op maandag, woensdag en vrijdag.

Categorieën: Zakelijk

Luister naar de laatste aflevering:

In de Ben Tiggelaar podcast interviewt Ben Tiggelaar wetenschappers die onderzoek doen naar persoonlijk leiderschap, werk en management.  Al zijn gasten zijn experts in het verbeteren van ons werk- en privéleven. Maar welke praktische tips gebruiken zij eigenlijk zélf? Eten ze hun eigen hondenvoer? 

Maria Tims, professor future work design aan de VU, is een expert op het gebied van work design, oftewel op de manier waarop wij allemaal ons werk vormgeven. Een baan wordt namelijk nooit precies zo vormgegeven als in de vacature omschreven wordt. Iedereen geeft z'n eigen draai aan de invulling van de baan. 

Als je precies weet wat je wel en niet wil doen in je werk, waar je kracht ligt en dan kan je het werk nog meer naar je hand zetten. Maria doet dat door eens per jaar met zichzelf het werk te evalueren: waar kreeg ik energie van en wat moet eruit? 

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Vorige afleveringen

 • 258 - Werktip van Maria Tims 
  Wed, 19 Jul 2023
 • 257 - Mediatip van professor Maria Tims 
  Fri, 14 Jul 2023
 • 256 - Hoe maak ik mijn baan future-proof? 
  Wed, 12 Jul 2023
 • 255 - Werktip van dr. Deni Mazrekaj 
  Wed, 05 Jul 2023
 • 254 - Werktip Ben Tiggelaar: geef je werk zelf vorm 
  Mon, 03 Jul 2023
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse zakelijkpodcasts

Meer internationale zakelijkpodcasts

Kies een categorie