RUBEN TIJL RUBEN - DÉ PODCAST

RUBEN TIJL RUBEN - DÉ PODCAST

RUBEN TIJL RUBEN/ Tonny Media

De weergaloze Lama’s van weleer presenteren een podcast! Een radio-improvshow met Ruben Nicolai, Tijl Beckand en Ruben van der Meer. Elke week nemen de drie vrienden verhalen mee uit verschillende categorieën.

Hier hoor je voor het eerst álles over de normaal ondergeschoven belevenissen van witte mannen van middelbare leeftijd, worstelend met de belangrijke zaken des levens, zoals kaalheid, de showbizz en Insta.


Geproduceerd door: Tonny Media.

🧢 Heb je niet genoeg gehad, abonneer dan op onze extra content via petjeaf.com/rubentijlrubenHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Categorieën: Kunst

Luister naar de laatste aflevering:

Het is jaargang 4, aflevering 72 en de heren schuiven weer met elkaar aan tafel! Ruben Nicolai heeft gefascineerd gekeken naar de Jurassic Punk. Deze documentaire vertelt het verhaal van Steve Williams, een computernerd die de filmindustrie drastisch veranderende maar wiens leven een tragisch einde kende. Ruben van der Meer neemt de heren mee in het levensverhaal van schrijver John Grisham, met 350 miljoen verkochte boeken een van de grotere schrijvers ter aardkloot. The Firm is een van zijn grootste werken, maar na het lezen van The Judges List zit er bij Ruben van der Meer misschien een nieuw project in de pijpleiding. Tijl schrok zich een hoedje toen dochterlief, na een bezoek aan een kerkje vertelde, om gelovig te worden. Hij verdiepte zich in het geloof en de ontwikkeling hiervan en stuitte op de moderne filosoof van het Westerse gedachtegoed: Immanuel Kant. Kortom, een bomvolle aflevering waar je veel van kan opsteken!


🧢 Heb je niet genoeg gehad, abonneer dan op onze extra content via Petje Af!

🖼️ Volg ons op Instagram en TikTok voor bites uit de aflevering!

🎙️ Geproduceerd door: Tonny Media.

📧 Adverteren? Mail naar adverteren@tonnymedia.nlHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Vorige afleveringen

 • 76 - Zij gelooft in ons 
  Fri, 22 Sep 2023 - 0h
 • 75 - De bevriende vriend, Michael Scott en de laatste adem van de dobbelsteen 
  Fri, 08 Sep 2023
 • 74 - Een extra dik zomernummer 
  Fri, 11 Aug 2023
 • 73 - Spence some time with us 
  Fri, 28 Jul 2023
 • 72 - Wielerverhalen en Tijls masterplan 
  Fri, 14 Jul 2023 - 0h
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse kunstpodcasts

Meer internationale kunstpodcasts

Kies een categorie