Etenstijd!

Etenstijd!

Yvette van Boven en Teun van de Keuken

Teun van de Keuken en Yvette van Boven bespreken hun lievelingskost. Van een spannend — of juist doodgewoon — ingrediënt tot een praktisch keukenapparaat en van horeca-ervaringen tot kooktips. En wat gaan ze vanavond zelf eten?

Teun en Yvette vertellen het elke maandag- en donderdagmiddag in 20 hapklare minuten, zo vlak voor etenstijd, rond de klok van 5. Aan tafel!



Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Categorieën: Kunst

Luister naar de laatste aflevering:

Een knapperige aardappelkoek wordt al gauw een kliederige koekenpan. Wat voor aardappelen rasp je in je rösti? De moeder van Teun zette vroeger reibekuchen op tafel - wat zat daar precies in? En wat is de röstikloof in Zwitserland? Je hoort het in Etenstijd!


Onze sponsor:

Oot Granola: Ga naar oot.nl/etenstijd en probeer 4 weken een starterspakket voor €15,- in plaats van €22,-!


Muziek en montage: Keez Groenteman

Instagram: @etenstijd_



Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Vorige afleveringen

  • 127 - #125 - Rösti 
    Mon, 02 Oct 2023 - 0h
  • 126 - #124 - Solo koken 
    Thu, 28 Sep 2023 - 0h
  • 125 - #123 - Restauritatie 
    Mon, 25 Sep 2023 - 0h
  • 124 - #122 - Mosselen 
    Thu, 21 Sep 2023 - 0h
  • 123 - #121 - Kitchenaid versus keukenmachine 
    Mon, 18 Sep 2023 - 0h
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse kunstpodcasts

Meer internationale kunstpodcasts

Kies een categorie