De nieuwe pensionado's

De nieuwe pensionado's

Brand New Day

Iedereen weet dat het een belangrijk onderwerp is, maar weinig mensen hebben zin om zich er eens lekker in te verdiepen: pensioen. Als je in loondienst bent, is er vaak wel iets geregeld, maar wat precies en is dat wel genoeg? En hoe zit het eigenlijk als je een bedrijf hebt, zzp’er bent of alleen in deeltijd werkt? In De Nieuwe Pensionado’s praten we met experts over de ins en outs van (aanvullend) pensioen en zorgen we dat het niet langer een onderwerp is om voor terug te deinzen.

Categorieën: Onderwijs

Luister naar de laatste aflevering:

De nieuwe pensionado’s is een podcast van Brand New Day. In de vijfde aflevering is journalist en podcaster Vincent Kouters te gast. Hij is de schrijver van het boek Over geld praat je wel.

Miljonair is Vincent niet, maar het is hem wel gelukt om tonnair te worden. Onder leiding van van presentator Gerhard te Velde praat hij samen met Nick van Casteren van Brand New Day over het stellen van je doel en hoe je daar naartoe werkt. Waar kan je op bezuinigen? Welke schuld los je eerst af en welke niet? En dan: sparen of beleggen?

Vorige afleveringen

 • 6 - Tonnair worden met Vincent Kouters 
  Thu, 15 Feb 2024
 • 5 - Het nieuwe pensioenstelsel met Theo Gommer 
  Wed, 31 Jan 2024
 • 4 - Slimme weetjes voor ondernemers om in 2024 hun belastingdruk te verlagen met financieel adviseur Marco Kok 
  Thu, 04 Jan 2024
 • 3 - Financieel adviseur Natasja Naron over de betekenis van rijkdom 
  Thu, 14 Dec 2023
 • 2 - Teaser 
  Thu, 02 Nov 2023
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse onderwijspodcasts

Meer internationale onderwijspodcasts

Kies een categorie