Voordat De Bom Valt

Voordat De Bom Valt

Tonny Media

Het is oorlog in Europa. Gaan we allemaal dood? Nee, ik denk het niet. Gaat de oorlog de wereld veranderen? Dat weet ik zeker.

Elke dinsdag houdt Jelle Brandt Corstius je op de hoogte van de oorlog in Oekraïne en de situatie in Rusland. Met informatie uit lokale media, persoonlijke anekdotes, hoopvolle berichten in donkere tijden en interviews met spraakmakende gasten. In 20 minuten ben je helemaal bij, wekelijks in jouw podcastapp.

Geproduceerd door Tonny Media in samenwerking met Trouw.

Categorieën: Nieuws en politiek

Luister naar de laatste aflevering:

Ik bespreek de hel van Bachmoet en de herdenking van de Holodomor. De moeder van een dode Russische soldaat wordt getroost met een luxe handdoek. Verder: in gesprek met Floris Akkerman die net terug is uit bevrijd Cherson.  🗞️ Stuk over Holodomor  📻 Luister naar de Perestrojkast 🎙 Dag 37 🐼 Gebruik de code JELLE25 voor 25% korting op je eerste order exclusief op Bamigo.com. 📩 Adverteren? Mail naar adverteren@tonnymedia.nl 📩 Contact met de redactie: voordatdebomvalt@tonnymedia.nl ✨ Geproduceerd door: Tonny Media Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Vorige afleveringen

 • 88 - Week 41 
  Tue, 29 Nov 2022
 • 87 - Week 40 
  Tue, 22 Nov 2022
 • 86 - Week 39 
  Tue, 15 Nov 2022
 • 85 - Week 38 
  Tue, 08 Nov 2022
 • 84 - Week 37 
  Tue, 01 Nov 2022
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse %(nieuws en politiek)spodcasts

Meer internationale nieuws en politiekpodcasts

Kies een categorie