Voordat De Bom Valt

Voordat De Bom Valt

Tonny Media

Het is oorlog in Europa. Gaan we allemaal dood? Nee, ik denk het niet. Gaat de oorlog de wereld veranderen? Dat weet ik zeker.

Elke dinsdag houdt Jelle Brandt Corstius je op de hoogte van de oorlog in Oekraïne en de situatie in Rusland. Met informatie uit lokale media, persoonlijke anekdotes, hoopvolle berichten in donkere tijden en interviews met spraakmakende gasten. In 20 minuten ben je helemaal bij, wekelijks in jouw podcastapp.

Geproduceerd door Tonny Media in samenwerking met Trouw.

Categorieën: Nieuws en politiek

Luister naar de laatste aflevering:

Deze week een bijzondere uitzending. Vanwege het dubieuze jubileum van de podcast heb ik, live met publiek, de podcast gevuld. Voor de gelegenheid heb ik dit opgenomen in De Balie, met 150 trouwe luisteraars. Bij mij aan tafel schuiven Jaap Scholten, Frank Westerman, Wendelmoet Boersema, Franka Hummels en Julia Soldatiuk aan. Alle opbrengsten van deze avond gaan naar Zeilen voor vrijheid. 📣 Stuk in Meduza (in Russisch) 📰 Stuk Franka in de NRC 🇺🇦 Protect Ukraine ⛵️ Zeilen voor vrijheid --- 📩 Adverteren? Mail naar adverteren@tonnymedia.nl 📩 Contact met de redactie: voordatdebomvalt@tonnymedia.nl ✨ Geproduceerd door: Tonny Media Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Vorige afleveringen

 • 101 - 1 jarig jubileum - Live in De Balie 
  Tue, 14 Mar 2023
 • 100 - Week 2, Jaar 2 
  Tue, 07 Mar 2023
 • 99 - Week 1, Jaar 2 
  Tue, 28 Feb 2023
 • 98 - Week 52 (maar nu echt) 
  Tue, 21 Feb 2023
 • 97 - Week 52 
  Tue, 14 Feb 2023
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse nieuws en politiekpodcasts

Meer internationale nieuws en politiekpodcasts

Kies een categorie