Help, ik heb een puber!

Help, ik heb een puber!

Kluun, Yvanka / Corti Media

Pubers: de gekste, grappigste en meest frustrerende wezens die er bestaan. Kluun schreef een heuse handleiding over hoe je met ze om gaat. Maar... laten we eerlijk zijn: ligt de werkelijkheid niet anders? 

In Help, ik heb een puber! de podcast hoor je hoe het er bij Kluun en co-host Yvanka van der Zwaan thuis aan toe gaat. Pubers met paarse wallen aan de ontbijttafel, een vloedgolf aan Tikkies en altijd maar die telefoon als een verlengstuk aan de puber vastgeplakt. Heerlijk herkenbare situaties, maar hoe ga je d'r mee om? 

Elke week bespreken Kluun en Yvanka een nieuw puberthema met ook elke week een nieuwe expert, zij leggen het uit! Huispuber Teun vertelt wat hij ervan vindt in "Teuns Tirade" en Kluun deelt verschillende scenario's waar je als luisteraar en/of puberouder vast een mening over hebt.

Volg @helpikhebeenpuber op Instagram en laat ons weten hoe jij erover denkt!

Vanaf vrijdag 26 januari te beluisteren in jouw favoriete podcast app!

Categorieën: Kinderen en familie

Luister naar de laatste aflevering:

Het bezorgde buideldier beschermt, maar belemmert zo ook zijn of haar puber. Lunch vergeten? Papa rijdt wel even langs school. Werkstuk niet af? Mama zit tot diep in de nacht te typen. Pedagogische puberexpert Marina van der Wal ziet ze vaak genoeg voorbij komen in haar praktijk. Hoe herken je (in jezelf) een buideldier? Wat voor effect heeft de buideldier opvoeding op de lange termijn? En wat voor soort ouders zijn Kluun en Yvanka zelf eigenlijk? Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Vorige afleveringen

 • 17 - #16: Het betuttelende buideldier nader ontleed 
  Fri, 17 May 2024
 • 16 - #15: Een stukje reflectie van Kluun & Yvanka 
  Fri, 03 May 2024
 • 15 - #14: Lang leve het leesplezier met Mano Bouzamour 
  Fri, 26 Apr 2024
 • 14 - #13: Vervelend en verslavend, dat vapen 
  Fri, 19 Apr 2024
 • 13 - #12: Tienertaaltrends, komen Kluun en Yvanka nog mee? 
  Fri, 12 Apr 2024
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse kinderen en familiepodcasts

Meer internationale kinderen en familiepodcasts

Kies een categorie