Gitaarmannen, de podcast

Gitaarmannen, de podcast

Ed Struijlaart

In 'Gitaarmannen, de podcast' praat gitarist Ed Struijlaart met zijn favoriete NL gitaristen (m/v) over hun leven en muziek, met de liefde voor de gitaar als rode draad.

Categorieën: Muziek

Luister naar de laatste aflevering:

In deze aflevering is Voltage frontman Dave Vermeulen te gast. De band scoorde successen met nummers als ‘She’s gone like the wind’ en 'Wild and Blue'. Nieuwe single ‘How Lucky Am I’ is net uit, staat bij Radio Veronica op de playlist en dus een mooi moment om Dave aan de tand te voelen over zijn liefde voor de gitaar. En die is er, van jongs af aan! Dave werd jaren geleden 2e bij The Voice Of Holland, waar hij mij al opviel met zijn eigenzinnige liedjes keuze. Iemand die namelijk met JJ Cale songs op TV weet te verschijnen heeft smaak en is wars van trends. Ik herkende veel paralellen met mijn eigen ‘reis’ en mede daarom vond ik het een heel fijn gesprek. Dames en heren, frontman en gitarist van Voltage: Dave Vermeulen!

SUPPORT GITAARMANNEN, DE PODCAST!
Het maken van deze podcast kost me veel tijd, en dat vind ik helemaal niet erg. Maar, mocht je je waardering uit willen drukken in een paar euro's? Dan kan dat natuurlijk! Eenmalige donaties doe je via: http://bunq.me/edmusic Nieuw dit seizoen is dat je 'Grote Podcast Vriend' kan worden. Wat valt je ten deel: Extra content! Zoals de Pré-show. In deze extra podcast behandelen we vragen van de kijkers en meer. We zijn nog niet begonnen, maar de microfoons staan al aan. Daar wil jij bij zijn!

Eenmalige donaties: http://bunq.me/edmusic
Grote Podcast Vriend worden: http://petje.af/edstruijlaart

VRAGEN/OPMERKINGEN?
Stuur een email naar de klantenservice, mijn moeder zit klaar om je vragen te beantwoorden: info@gitaarmannen.nl

ED LIVE
Kom ook eens kijken bij een optreden van mij! Kijk voor actuele data op www.edstruijlaart.nl/tour

RADIO
Luister elke zaterdagochtend van 9 tot 12 naar mijn radio programma op Radio Veronica. Met daarin aandacht voor de podcast en uiteraard ook meer dan voldoende gitaarmuziek!

Meer info: www.gitaarmannen.nl

Dank voor het luisteren naar Gitaarmannen, de podcast. Wil je adverteren in de podcast of samenwerken? Ik sta overal voor open. Gitaarmannen, de podcast groeit elke week en is dé podcast waar imiddels duizenden gitaarliefhebbers naar luisteren en kijken. Interesse? Stuur een mailtje: info@gitaarmannen.nl

Vorige afleveringen

 • 32 - S03E08: DAVE VERMEULEN (VOLTAGE) 
  Fri, 08 Oct 2021
 • 31 - S03E07: WAYLON 
  Thu, 23 Sep 2021
 • 30 - S03E06 EDDY ZOEY 
  Wed, 15 Sep 2021
 • 29 - S03E05: LEO SIENOT (GITAARBOUWER LS GUITARS) 
  Fri, 27 Aug 2021
 • 28 - Gitaarmannen extra: Verslag album presentatie Jett Rebel 
  Sat, 21 Aug 2021
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse muziekpodcasts

Meer internationale muziekpodcasts

Kies een categorie