ESG: Even Samen Gevat

ESG: Even Samen Gevat

BNP Paribas

In ‘ESG: even samen gevat’ gaan we in gesprek met versnellers van de duurzame transitie. Marloes Bergevoet en Aldert Veldhuisen duiken in de E van groene energie, CO2 uitstoot, grondstoffen en biodiversiteit, de S van gezondheid, diversiteit en inclusiviteit en de G van wet- en regelgeving en internationale samenwerking. Samen met experts praten we je bij over de laatste ontwikkelingen, de belemmeringen en de kansen. 💬 Praat door over de podcast in de exclusieve ESG WhatsApp Groep. Word gratis lid: https://bit.ly/499wPlR

Categorieën: Zakelijk

Luister naar de laatste aflevering:

Olof van der Gaag is voorzitter van de NVDE, de Nederlandse Vereniging voor Duurzame Energie. Duurzame energie is positieve energie en daar zit Olof zelf ook vol van. Samen met duizenden bedrijven zet hij zich in om de droom van 100% duurzame energie te verwezenlijken. Zelfs tijdelijke ‘hobbels’ als netcongestie, een tekort aan ‘installatiehandjes’ en een regeringsakkoord zonder langetermijnvisie op klimaat en energie kunnen de energietransitie volgens rasoptimist Olof niet stoppen.

Shownotes

Disclaimer:

De standpunten, gedachten en meningen in deze podcast zijn die van de spreker en vertegenwoordigen niet de standpunten, gedachten en meningen van BNP Paribas. BNP Paribas heeft geen controle over en/of is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit, volledigheid en nauwkeurigheid van de informatie die door sprekers wordt verstrekt. De informatie die hier wordt gepresenteerd is enkel voor algemene informatiedoeleinden en mag niet worden beschouwd als professioneel advies. BNP Paribas onderschrijft, beveelt of keurt geen specifieke mening, organisatie, product of dienst goed waarnaar in deze podcast wordt verwezen.

Vorige afleveringen

 • 52 - #49 - De energietransitie is niet te stoppen – met Olof van der Gaag 
  Wed, 22 May 2024
 • 51 - #48 - Waarom Fantoomgroei nog steeds relevant is – van Sander Heijne en Hendrik Noten 
  Wed, 08 May 2024
 • 50 - #47 - Ontdek hoe je eet voor het klimaat - met Frank Holleman van Fork Ranger 
  Wed, 24 Apr 2024
 • 49 - #46 - De AFM ziet toe op goed gedrag - met Laura van Geest 
  Wed, 10 Apr 2024
 • 48 - #45 - Klimaatburgemeester: vraagbaak en inspirator - met Caroline Smeets en Sander Bauer 
  Wed, 27 Mar 2024
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse zakelijkpodcasts

Meer internationale zakelijkpodcasts

Kies een categorie