De mediameiden

De mediameiden

Tamar Bot & Fanny van de Reijt

Op speelse wijze nemen tv-redactrices, collegaatjes en beste vriendinnen Tamar Bot & Fanny van de Reijt je mee achter de schermen van de showbizzindustrie. Wat is preppen en is dat eigenlijk hetzelfde als fluffen? Hoe bel je een BN'er twee uur voor de uitzending af? Wat is het geheim van Frits Sissing? En waarom zijn woonprogramma’s zo onweerstaanbaar?

De mediameiden praten je bij over het sappigste medianieuws van de week en bespreken hét programma waar iedereen naar keek - of naar had moeten kijken. In ‘Het etablissement van een BN’er’ gaan ze op bezoek bij de sterren. Want hoe smaakt de havercappuccino van Gordon?

Tussendoor trakteren ze op gênante carrièreverhalen uit de oude doos. Want één ding staat vast: There's No Business Like Show Business.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Categorieën: TV en film

Luister naar de laatste aflevering:

Frans Klein kiest voor een out-of the-box werkwijze om zijn taken neer te leggen: hij werkt gewoon door! Ondertussen twijfelt Diederik Gommers of hij BN’er wil blijven. Wij snappen waarom. Het leven van BN'ers is namelijk niet altijd rozengeur en maneschijn. Zijn collega Gordon is zelfs uit de rat race gestapt en Leonie ter Braak worstelt met geldproblemen. Aan de andere kant zijn er die heerlijke privileges van het BN’er-schap zoals bij Hans Kazàn: zelfs zijn kleinkinderen noemen hem Hans Kazàn. We visualiseren twee Klazen en reageren geschokt op de haatcampagne tegen het woord leveren. We filosoferen over de vraag of je ooit echt kunt stoppen met BN’er zijn. Of kun je maar beter proberen een kleine speler te worden?


Onze sponsors:


Again and Again: Krijg met de code 'MEDIA20' 20% korting! 👕


Productie: Meer van dit / Muziek: Keez Groenteman

Ook adverteren? info@meervandit.nlHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Vorige afleveringen

 • 36 - #34 - Kleine speler 
  Tue, 06 Dec 2022 - 0h
 • 35 - #33 - Tone of voice 
  Tue, 29 Nov 2022 - 0h
 • 34 - #32 - Angstcultuur 
  Tue, 22 Nov 2022 - 0h
 • 33 - #31 - Glitter & glamour 
  Tue, 15 Nov 2022 - 0h
 • 32 - #30 - Snel schakelen 
  Tue, 08 Nov 2022 - 0h
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse %(tv en film)spodcasts

Meer internationale tv en filmpodcasts

Kies een categorie