De mediameiden

De mediameiden

Tamar Bot & Fanny van de Reijt

Op speelse wijze nemen tv-redactrices, collegaatjes en beste vriendinnen Tamar Bot & Fanny van de Reijt je mee achter de schermen van de showbizzindustrie. Wat is preppen en is dat eigenlijk hetzelfde als fluffen? Hoe bel je een BN'er twee uur voor de uitzending af? Wat is het geheim van Frits Sissing? En waarom zijn woonprogramma’s zo onweerstaanbaar?

De mediameiden praten je bij over het sappigste medianieuws van de week en bespreken hét programma waar iedereen naar keek - of naar had moeten kijken. In ‘Het etablissement van een BN’er’ gaan ze op bezoek bij de sterren. Want hoe smaakt de havercappuccino van Gordon?

Tussendoor trakteren ze op gênante carrièreverhalen uit de oude doos. Want één ding staat vast: There's No Business Like Show Business.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Categorieën: TV en film

Luister naar de laatste aflevering:

Angela de Jong gaf de tv-makers van Nederland weer eens een ouderwetse veeg uit de pan. Een column die in Hilversum insloeg als een bom. Maar die commotie was niets vergeleken bij de schok die de aankondiging van de bekendste schrijvende familie van Nederland veroorzaakte. Terwijl BN’ers zich klaarmaken voor dierendag 2023, buigen wij ons over een paar lastige vragen. Gebruiken boswachters zeep? Is Patty Brard een feminist? En wat is nou een typisch RTL-koekje? Ten slotte debatteren we over de vraag of het kan dat Willie Wartaal wel een ster is maar geen A-naam.


Onze sponsor:

🍿 SkyShowtime: Probeer Sky Showtime 7 dagen gratis en sluit dan een abonnement af voor maar €6,99 per maand met de code 'POKERMEIDEN'

🖼️ Noordbrabants Museum: Kom naar Brueghel: de familiereünie en krijg met de code 'MEDIAMEIDEN' 15% korting op kaartjes


Muziek: Keez Groenteman

Instagram: @de_mediameiden:Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Vorige afleveringen

 • 69 - #67 - Het dedain van tv-makers 
  Wed, 04 Oct 2023 - 0h
 • 68 - #66 - Eén bron is geen bron 
  Wed, 27 Sep 2023 - 0h
 • 67 - #65 - Aalsmeer is het nieuwe Hilversum 
  Wed, 20 Sep 2023 - 0h
 • 66 - #64 - Kleine grote speler 
  Wed, 13 Sep 2023 - 0h
 • 65 - #63 - Groetjes Shownieuws 
  Wed, 06 Sep 2023 - 0h
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse tv en filmpodcasts

Meer internationale tv en filmpodcasts

Kies een categorie