De mediameiden

De mediameiden

Tamar Bot & Fanny van de Reijt

Op speelse wijze nemen tv-redactrices, collegaatjes en beste vriendinnen Tamar Bot & Fanny van de Reijt je mee achter de schermen van de showbizzindustrie. Wat is preppen en is dat eigenlijk hetzelfde als fluffen? Hoe bel je een BN'er twee uur voor de uitzending af? Wat is het geheim van Frits Sissing? En waarom zijn woonprogramma’s zo onweerstaanbaar?

De mediameiden praten je bij over het sappigste medianieuws van de week en bespreken hét programma waar iedereen naar keek - of naar had moeten kijken. In ‘Het etablissement van een BN’er’ gaan ze op bezoek bij de sterren. Want hoe smaakt de havercappuccino van Gordon?

Tussendoor trakteren ze op gênante carrièreverhalen uit de oude doos. Want één ding staat vast: There's No Business Like Show Business.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Categorieën: TV en film

Luister naar de laatste aflevering:

Joost Klein zorgde voor een onrustige vakantie en een onrustig familieweekend. Als Jeroen Kijk in de Vegte huilend op tv verschijnt en zelfs Govert Schilling zich er tegen aan bemoeit, dan weet je dat er officieel een mediarel is losgebarsten in het land. Op1 lastte een extra uitzending in, Mischa Blok schreef een gedicht maar bovenal was daar Aran Bade die ons op minutieuze wijze op de hoogte hield. Wij reiken medailles uit aan al deze dappere strijders. Maar er waren ook feestelijke momenten deze mediaweek; de sterren vierden Moederdag en Babette van Veen was jarig. En de grootste droom van Hilversum komt volgend seizoen eindelijk uit: Carrie ten Napel gaat een talkshow presenteren vanuit de voetbalkantine.


Onze sponsor:

👓 Ace & Tate: Klik op de link en krijg met de code MEDIAMEIDEN een gratis cleaning kit bij aankoop van een bril!


Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: 

Adverteerders (direct): adverteren@meervandit.nl

(Media)bureaus: pien@meervandit.nl


Muziek: Keez Groenteman

Montage: Viktor van WoudenbergHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Vorige afleveringen

 • 98 - #95 - Aran Bade aan het front 
  Wed, 15 May 2024 - 0h
 • 97 - #94 - Mensenwerk op de millimeter 
  Wed, 08 May 2024 - 0h
 • 96 - #93 - Late night sessions 
  Wed, 01 May 2024 - 0h
 • 95 - #92 - Vermoeide Binnenhof-journalist 
  Wed, 24 Apr 2024 - 0h
 • 94 - #91 - Internationale allure 
  Wed, 17 Apr 2024 - 0h
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse tv en filmpodcasts

Meer internationale tv en filmpodcasts

Kies een categorie