Content Wars

Content Wars

Microphone Media Podcast Agency

De podcast waarin niet je favoriete serie of film gerecenseerd wordt, maar waar het gaat over de wereld achter de content. Over succesvolle formats, over de miljarden die streamingsdiensten stukslaan en over transfers waar ze in de voetbalwereld jaloers op zijn. Formatontwikkelaar Kirsten Jan van Nieuwenhuijzen en presentator Jelle Maasbach vertellen je elke week alles over de veldslag die de war on content is. Productie: Microphone Media Podcast Agency

Categorieën: TV en film

Luister naar de laatste aflevering:

Op 12 oktober is het zo ver: dan weten we welk programma zich het beste van Nederland mag noemen. Wie de Televizier-Ring wint. De strijd gaat tussen De Oranjezomer (SBS), B&B Vol Liefde (RTL) en Oogappels (BNNVARA). Maar er zijn nog veel meer prijzen te winnen, bijvoorbeeld voor de beste presentator of het grootste talent.


Kirsten Jan loopt het lijstje door en vertelt wie er met een award naar huis moet, maar ook wie vooral niét. Ook hoor je hoe lang Hilversums favoriete feestje in Amsterdam nog gevierd gaat worden.


Nieuwe rubriek: de medianieuwtjes. We hebben het over de comeback van Het Blok en dus ook over Erik van der Hoff. Paul de Leeuw komt voorbij, de neergang van Ik Hou Van Holland en KJ neemt het op voor GoedNieuws Vandaag! 


Lisette van Diepen is er gelukkig ook weer, met een sportformat uit Engeland: Grand Slammers

Vorige afleveringen

 • 79 - #78 Deze mensen mogen géén Televizier-ring winnen 
  Thu, 28 Sep 2023
 • 78 - #77 Waarom zijn Belgische formats zo heet? (te gast: Gepke Nederlof) 
  Thu, 21 Sep 2023
 • 77 - #76 Wordt Temptation voorgoed gecanceld? 
  Thu, 14 Sep 2023
 • 76 - #75 Alles over Koreaanse formats (Hidde Pel) 
  Thu, 07 Sep 2023
 • 75 - #74 Nieuw tv-seizoen: hier moet je (niet) op letten 
  Thu, 31 Aug 2023
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse tv en filmpodcasts

Meer internationale tv en filmpodcasts

Kies een categorie