Content Wars

Content Wars

Microphone Media Podcast Agency

De podcast waarin niet je favoriete serie of film gerecenseerd wordt, maar waar het gaat over de wereld achter de content. Over succesvolle formats, over de miljarden die streamingsdiensten stukslaan en over transfers waar ze in de voetbalwereld jaloers op zijn. Formatontwikkelaar Kirsten Jan van Nieuwenhuijzen en presentator Jelle Maasbach vertellen je elke week alles over de veldslag die de war on content is. Productie: Microphone Media Podcast Agency


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Categorieën: TV en film

Luister naar de laatste aflevering:

Branco Scherer van Bindinc schuift weer aan en dat betekent dat we exclusief een kijkje achter de schermen krijgen bij de streamingdiensten. Waar kijken we het liefst naar? Wat voor soort content scoort en welk genre springt eruit?


Deze aflevering moeten we het echt hebben over Prime. De streamer valt op. Niet alleen vanwege de series (Fallout, The Boys), maar ook door z’n sterke groei. Verder hebben we het over genres waar we graag naar kijken en daarbij valt op dat we minder zitten te wachten op actie. Tot slot krijgen we lijstjes, waar we dol op zijn. Je hoort wat de meest populaire internationale- en Nederlandse namen zijn en welke het meest worden aangeraden door kijkers.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Vorige afleveringen

 • 136 - #120 De opmars van Prime & waarom kijkers fantasy fantastisch vinden 
  Fri, 19 Jul 2024 - 0h
 • 135 - Het Weekend | Shoutout naar SBS! 
  Mon, 15 Jul 2024 - 0h
 • 134 - #119 Het scouten van talent (Te gast: Talisia Misiedjan!) 
  Fri, 12 Jul 2024 - 0h
 • 133 - #118 Cadeautje voor de kijker 
  Fri, 05 Jul 2024 - 0h
 • 132 - #117 De films & series die ons beïnvloedden 
  Fri, 28 Jun 2024 - 0h
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse tv en filmpodcasts

Meer internationale tv en filmpodcasts

Kies een categorie