Koken & Weten, de podcast

Koken & Weten, de podcast

AD

Een podcast over de wetenschap achter koken, met Ellen den Hollander van de sectie Koken & Eten van onze krant en Tijn Elferink, journalist en schrijver van 'Dit boek is gezond' 

Categorieën: Kunst

Luister naar de laatste aflevering:

In de rubriek Koken & Weten duikt gezondheidsjournalist Tijn Elferink in een voedingsonderwerp waar verwarring over bestaat. Dit keer: een kwart van de visvangst wordt verwerkt tot visolie. Waarom is dat?

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Vorige afleveringen

  • 41 - Wat is beter: visolie of een haring? 
    Tue, 29 Mar 2022
  • 40 - Suikertaks kan helpen om overgewicht tegen te gaan 
    Tue, 29 Mar 2022
  • 39 - Op dieet tegen alzheimer 
    Wed, 16 Feb 2022
  • 38 - Is kokosolie ècht zo gezond als men denkt? 
    Wed, 02 Feb 2022
  • 37 - Hoe verstandig is het om cold-turkey af te vallen? 
    Wed, 19 Jan 2022
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse kunstpodcasts

Meer internationale kunstpodcasts

Kies een categorie