Roels Sofasessies

Roels Sofasessies

LINDA.

Beluister hier seizoen 1 en 2 van Roels Sofasessies.

In seizoen 1 van Roels Sofasessies maakte Roel van Velzen een podcast over de heftige tijd na zijn scheiding. Door ervaringen uit te wisselen met bekende collega's probeerde hij orde te scheppen in de chaos. Nu hij een jaar verder is komt hij voor heel andere dilemma’s te staan: hoe houd je de relatie met je ex gezond en hoe voed je los van elkaar, maar toch samen op? Wanneer en hóe stel je je nieuwe liefde aan je kinderen voor? En hoe zorg je dat je niet weer dezelfde fouten maakt als in je vorige relatie? 

In dit tweede seizoen praat Roel van Velzen over het leven als gescheiden, én opnieuw verliefde man. Onder het motto ‘Nieuwe ronde, nieuwe kansen’ bespreekt hij met bekende collega’s hoe het is om opnieuw te beginnen. De ‘ervaringsdeskundigen’ praten eerlijk over fouten, valkuilen en verdrietige momenten. Maar vooral over de lessen die ze na hun scheiding hebben geleerd en hoe ze die toepassen in hun zoektocht naar nieuw geluk. En wat blijkt? Er is licht aan het eind van de tunnel! Dit seizoen op de sofa van Roel: Linda de Mol (presentatrice/actrice/creatief directeur Net5), Glennis Grace (zangeres) , Barry Atsma (acteur), Xander de Buisonjé (zanger) en Elske DeWall (singer/songwriter).

Categorieën: Kinderen en familie

Luister naar de laatste aflevering:

In de alweer laatste aflevering van dit seizoen zit singer/songwriter Elske DeWall bij Roel op de bank. Ze vertelt hoe ze al op jonge leeftijd een relatie kreeg, maar dat zij en haar vriend uiteindelijk toch uit elkaar groeiden. De stap om hem los te laten en werkelijk voor zichzelf te kiezen was doodeng. Maar Elske zette door en vond na verloop van tijd opnieuw een grote liefde. En nu zijn ze ook nog eens ouders geworden van de kleine Neva Victoria.  See omnystudio.com/listener for privacy information.

Vorige afleveringen

 • 12 - S2E5 - Elske DeWall - Hallo nieuw leven! 
  Thu, 17 Dec 2020
 • 11 - S2E4 - Xander de Buisonjé - 'Help, mijn ex heeft een nieuwe partner' 
  Thu, 10 Dec 2020
 • 10 - S2E3 - Barry Atsma - 'Hoe bouw je een samengesteld gezin?' 
  Thu, 03 Dec 2020
 • 9 - S2E2 - Glennis Grace - 'Dust yourself off and try again' 
  Thu, 26 Nov 2020
 • 8 - S2E1 - Linda de Mol - 'Een betere ex begint bij jezelf' 
  Thu, 19 Nov 2020
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse %(kinderen en familie)spodcasts

Meer internationale kinderen en familiepodcasts

Kies een categorie