Lullen over Koken de Podcast

Lullen over Koken de Podcast

Jasper Oudshoorn

In Lullen over Koken de Podcast lullen Joost Sommerdijk en Jasper Oudshoorn over eten en drinken. Joost weet veel over koken en Jasper het een en ander over wijn. Ze zijn een tikkeltje pretentieus maar vooral enthousiast en nemen jou graag mee in hun culinaire reis. Ben jij kook amateur, professional of gewoon iemand die eens relaxt wil luisteren naar twee mannen die het hebben over hun passie, dan is dit de podcast voor jou. Twee wekelijks neemt Joost iets mee uit de keuken en Jasper iets mee voor in het glas. Bon Appétit! Gelul gehoord? Laat het ons weten via instagram @lullenoverkoken

Categorieën: Kunst

Luister naar de laatste aflevering:

In aflevering 27 van de podcast Lullen over Koken lullen Joost en Jasper over roerei en top Beaujolais. WIs het roerei van Joost gelukt en hoe smaakt de wijn van Jasper die geen Bourgogne blijkt te zijn?? Bon Appétit! Heb jij in de podcast gelul gehoord of een vraag voor de categorie de La Question du Jambon? Laat het ons weten en stuur een bericht via Instagram @lullenoverkoken of naar lullenoverkoken@gmail.com en misschien bespreken wij het de volgende aflevering! Het recept van het roerei staat op de gram, Amarguinha is te koop bij de goede slijter en de wijn is Louis Jadot Morgon Château Des Jacques 2019

--- Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/lullenoverkoken/message

Vorige afleveringen

  • 29 - #27 Roerei en nu goed, Bourgogne maar dan niet & dierenleed in je koffieboon  
    Tue, 19 Jul 2022
  • 28 - #26 Mayonnaise, surimi en Tsjechische wijn 
    Sat, 02 Jul 2022
  • 26 - #25 Paardenbiefstuk, Chinese wijn & sliptong  
    Fri, 03 Jun 2022
  • 25 - #24 Octopus, polenta en witte Rioja  
    Fri, 20 May 2022
  • 24 - #23 Asperges, Hollandaise & Grüner Veltliner  
    Fri, 06 May 2022
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse kunstpodcasts

Meer internationale kunstpodcasts

Kies een categorie