Lullen over Koken de Podcast
Jasper Oudshoorn
In Lullen over Koken de Podcast lullen Joost Sommerdijk en Jasper Oudshoorn over eten en drinken. Joost weet veel over koken en Jasper het een en ander over wijn. Ze zijn een tikkeltje pretentieus maar vooral enthousiast en nemen jou graag mee in hun culinaire reis. Ben jij kook amateur, professional of gewoon iemand die eens relaxt wil luisteren naar twee mannen die het hebben over hun passie, dan is dit de podcast voor jou. Twee wekelijks neemt Joost iets mee uit de keuken en Jasper iets mee voor in het glas. Bon Appétit! Gelul gehoord? Laat het ons weten via instagram @lullenoverkoken
Categorieën: Kunst
Luister naar de laatste aflevering:
In aflevering 27 van de podcast Lullen over Koken lullen Joost en Jasper over roerei en top Beaujolais. WIs het roerei van Joost gelukt en hoe smaakt de wijn van Jasper die geen Bourgogne blijkt te zijn?? Bon Appétit! Heb jij in de podcast gelul gehoord of een vraag voor de categorie de La Question du Jambon? Laat het ons weten en stuur een bericht via Instagram @lullenoverkoken of naar lullenoverkoken@gmail.com en misschien bespreken wij het de volgende aflevering! Het recept van het roerei staat op de gram, Amarguinha is te koop bij de goede slijter en de wijn is Louis Jadot Morgon Château Des Jacques 2019
--- Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/lullenoverkoken/messageVorige afleveringen
-
29 - #27 Roerei en nu goed, Bourgogne maar dan niet & dierenleed in je koffieboon  Tue, 19 Jul 2022
-
28 - #26 Mayonnaise, surimi en Tsjechische wijn Sat, 02 Jul 2022
-
26 - #25 Paardenbiefstuk, Chinese wijn & sliptong  Fri, 03 Jun 2022
-
25 - #24 Octopus, polenta en witte Rioja  Fri, 20 May 2022
-
24 - #23 Asperges, Hollandaise & Grüner Veltliner  Fri, 06 May 2022
-
23 - #22 Lente: Lam, rabarber & Malbec  Fri, 22 Apr 2022
-
22 - #21 Ultieme tosti en rode dessert wijn met een bubbel?! Fri, 08 Apr 2022
-
21 - #20 Oostenrijk, Tiroler Gröstl en Heinrich Naked Red Fri, 25 Mar 2022
-
20 - #19 O&N Special: Champagne, oesters en oliebollen  Sun, 26 Dec 2021
-
19 - #18 Kerstspecial! Kalfstong, het klassieke kerstmenu en Valpolicella  Sun, 19 Dec 2021
-
18 - #17 Fermenteren, Vuurzee en vissaus  Sun, 12 Dec 2021
-
17 - #16 Frituur, zwezerik en moddervette Chardonnay Sun, 28 Nov 2021
-
16 - #15 Brut172, Hans van Wolde en Truffels  Sun, 14 Nov 2021
-
15 - #14 Bologna, zwarte knoflook en steak tartaar Fri, 29 Oct 2021
-
14 - #13 Blindproeven, de derde ster en Yuzusake Fri, 15 Oct 2021
-
13 - #12 Zoet Zuid-Afrika: Dessert wijn en Malva Pudding  Thu, 15 Jul 2021
-
12 - #11 Supermarkt: goedkope wijn en ingeblikte eend Fri, 02 Jul 2021
-
11 - #10 Special! Sterrenchef, Wagyu en Champagne!  Thu, 10 Jun 2021
-
10 - #9 Smaakexplosie: Vulkanische wijn en Tarte tatin van sjalotten met Brica Feda Thu, 27 May 2021
-
9 - #8 Het perfecte biefstuk bakken: Sangiovese & Tournedos (met een likje truffeljus) Thu, 13 May 2021
-
8 - #7 Klassieker: Jurançon en Ganzenlever Sat, 01 May 2021
-
7 - #6 Bologna! Pignoletto & Ragù Bolognese Thu, 15 Apr 2021
-
6 - #5 Nederlandse Wijn en Parmigiano Reggiano Fri, 02 Apr 2021
-
5 - #4 Sauvignon Blanc & Ceviche  Fri, 19 Mar 2021
-
4 - #3 Rioja & Secreto Iberico Fri, 05 Mar 2021
-
3 - #2 Oranje wijn & Beurre blanc  Thu, 18 Feb 2021
-
2 - #1 Even voorstellen Thu, 18 Feb 2021
-
1 - Trailer  Wed, 17 Feb 2021