Helden, de podcast

Helden, de podcast

Helden

In deze podcast gaan hosts Barbara Barend, Jasper Boks en Marlies van Cleeff in gesprek met (oud-)topsporters over hun belangrijkste bronnen van inspiratie en motivatie. Wie zijn hun helden, welke sportmomenten inspireren hen en waarom? En welke boodschap willen zij meegeven aan de volgende generatie? Of het nu gaat over mentale kracht, bovenmenselijke prestaties of maatschappelijke impact, inspiratie komt in verschillende vormen. Maandelijks verschijnt er een nieuwe aflevering. Interesse in een samenwerking? Neem contact op via: info@helden.media.

Categorieën: Sport en recreatie

Luister naar de laatste aflevering:

In de laatste grote ronde van het jaar, La Vuelta, geven veel ploegen hun jonge talenten de kans om te leren en zich te laten zien. In deze aflevering gaat Barbara Barend in gesprek met voormalig wielerprof Pieter Weening over zijn ervaringen als renner en ploegleider om talenten te ontwikkelen. KPMG ‘Head of Sports Analytics’ Paul Adriani praat over de rol van data in het ontwikkelen van talenten en hoe de ploegentijdrit in La Vuelta helemaal geanalyseerd wordt om Team DSM optimaal te laten presteren   Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door KPMG. Twee keer per maand de meest inspirerende verhalen in je mailbox ontvangen? Abonneer je op de Helden nieuwsbrief: https://www.helden.media/nieuwsbrief/. Volg Helden ook op social: https://www.instagram.com/heldenmagazine/. Het nieuwste Helden Magazine als eerste in huis hebben? Word abonnee via https://www.helden.media/abonneer/. Een losse editie bestellen? Ga naar https://heldenmedia.myshopify.com/.   Fan van Helden, de Podcast? Vergeet dan niet om ons te beoordelen.

Vorige afleveringen

 • 27 - La Vuelta Special: Pieter Weening over de opleiding van de Rabo-ploeg, erin vliegen als Mathieu en de rol van data in het ontwikkelen van wielertalent. 
  Wed, 17 Aug 2022
 • 26 - Tour de France Femmes Special: Roxane Knetemann over oorlog in de sprint, de kansen van killer Lorena Wiebes op geel en de snelle groei van het vrouwenwielrennen. 
  Fri, 22 Jul 2022
 • 25 - Topscorer Vivianne Miedema over positief in het leven staan, gelijkwaardigheid tussen mannen en vrouwen en haar leven na voetbal. 
  Tue, 12 Jul 2022
 • 24 - Recordinternational Sherida Spitse over leiderschap, moederschap en de ontwikkeling van vrouwenvoetbal 
  Fri, 08 Jul 2022
 • 23 - OranjeLeeuwin Merel van Dongen over de kracht van vrouwenvoetbal, dansen in de kleedkamer en impact maken op én buiten het veld 
  Wed, 06 Jul 2022
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse %(sport en recreatie)spodcasts

Meer internationale sport en recreatiepodcasts

Kies een categorie