De Stoute Kinderen Show

De Stoute Kinderen Show

Beatrice van der Poel

Tante Truus Troela en de Stoute Kinderen Show is een podcast met korte grappige verhaaltjes en liedjes voor de kleintjes. Er is een tandenpoetslied, een dromenlied en een hoorspel over Washandje die uit logeren gaat bij zijn tante Theedoek en oom Baddoek. 's Nachts krijgt hij bezoek van het mannetje Humpy Heimwee... Deze Parade kindervoorstelling uit 1994 met zangeres/stemactrice Beatrice van der Poel als de tijgertante Tante Truus Troela is nu eindelijk als podcast te beluisteren.

Categorieën: Kinderen en familie

Luister naar de laatste aflevering:

Tante Truus Troela en de Stoute Kinderen Show is een podcast met korte grappige verhaaltjes en liedjes voor de kleintjes. Er is een dromenlied en een hoorspel over de avonturen van Washandje die uit logeren gaat bij zijn tante Theedoek en oom Baddoek. 's Nachts krijgt hij bezoek van het vreemde mannetje Humpy Heimwee... In deze aflevering leert Tante Truus Troela tandenpoetsen... Poets je mee?

Deze voormalige Parade kindervoorstelling met zangeres/stemactrice Beatrice van der Poel als Tante Truus Troela is nu eindelijk als podcast te beluisteren.

Vorige afleveringen

 • 10 - 03 Het Tandenpoetslied 
  Tue, 22 Dec 2020
 • 9 - 01 Het Stoute Kinderen Lied 
  Mon, 21 Dec 2020
 • 8 - 09 De Getverderriepan 
  Mon, 21 Dec 2020
 • 7 - 08 Een Enge Droom 
  Mon, 21 Dec 2020
 • 6 - 07 Op De Boerderij 
  Mon, 21 Dec 2020
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse %(kinderen en familie)spodcasts

Meer internationale kinderen en familiepodcasts

Kies een categorie