TRUECOLOR TALKS

TRUECOLOR TALKS

Claire van den Heuvel

Welkom bij de TRUECOLOR TALKS. Een podcast reeks bedoeld om jou te inspireren en helderheid te brengen op het gebied van business, relaties, moederschap of juist de combinatie daarvan. Hoe kun je, in een wereld die vaak van je vraagt je aan te passen, toch je eigen pad blijven bewandelen? Mijn naam is Claire van den Heuvel: Truecolor writer, Heartfelt speaker & Clairity coach. Ik geloof dat de wereld een mooiere plek wordt wanneer we onze echte kleuren durven te laten zien. Dat juist in kwetsbaarheid onze grootste kracht schuilt. In deze podcast serie deel ik mijn eigen inzichten en spreek ik met gasten die in mijn ogen op hun manier vanuit échte kleuren de wereld een stukje mooier maken en hopelijk jouw inspireren dit ook te gaan durven en doen.

Categorieën: Gezondheid

Luister naar de laatste aflevering:

In deze Truecolor Talk aflevering ga ik in gesprek met Juno Burger. Samen hebben we het over compassie, het omarmen van wat is, stoppen met fixen en delen we wat er met mij gebeurde toen ik samen met Juno een persoonlijke energie clearing deed op het gebied van sensualiteit en vrouwelijkheid. Iets waar we collectief als vrouwen nog zoveel te helen hebben. Het werd een gesprek waarin in een razend snel tempo zoveel onderwerpen voorbij vliegen dat je het misschien wel een paar keer moet gaan beluisteren want tot aan de laatste minuut deelt Juno zoveel waardevolle insights én nog een hele waardevolle tip.

Vorige afleveringen

 • 39 - TRUECOLOR TALK - 38: Juno Burger over compassie, stoppen met fixen én sensuele godinnenkracht 
  Sun, 05 Jul 2020
 • 38 - TRUECOLOR TALK - 37: In gesprek met Dolly over de creatiekracht van sensualiteit 
  Sat, 20 Jun 2020
 • 37 - TRUECOLOR TALK - 36: White privilege en blinde vlekken met Zarayda Groenhart 
  Fri, 19 Jun 2020
 • 36 - TRUECOLOR TALK - 35: in gesprek met Toky Janssen over spiritualiteit en (liefdes)relaties 
  Mon, 04 May 2020 - 0h
 • 35 - TRUECOLOR TALK - 34: Kies juist NU voor een SOUL DRIVEN business. Een LIVE instagram gesprek met Hanneke Peeters van Rock Your World. 
  Fri, 17 Apr 2020 - 0h
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse gezondheidpodcasts

Meer internationale gezondheidpodcasts

Kies een categorie