Omdenken Podcast

Omdenken Podcast

Berthold Gunster

In de Omdenken Podcast luister je mee met de openhartige gesprekken die Berthold Gunster voerde met mensen over hun problemen. Hoe kunnen ze hun probleem laten verdwijnen? Of zelfs omdenken? Omdenken-oprichter Berthold Gunster en zijn team staan elke dag met interactieve shows voor bedrijven en organisaties. Inmiddels zijn er 750.000 mensen getraind, twaalf boeken geschreven, elk jaar een nieuwe scheurkalender en is er een theatershow met de titel ‘Zoals verwacht loopt alles anders’ aan het toeren. Wil je ook iets met ons delen? Leuk! Mail naar contact@omdenken.nl of kijk op www.omdenken.nl.

Categorieën: Onderwijs

Luister naar de laatste aflevering:

Wat een gezelligheid! Het derde seizoen zit er al weer op en daarom waren we benieuwd naar jullie, onze luisteraars. We vroegen jullie om via onze hotline een berichtje in te spreken en ons te vertellen aan welke aflevering je het meest hebt gehad. Welk inzicht leverde jou dat op en wat heb je er mee gedaan?   Dat hebben jullie in groten getale gedaan. In deze kerstspecial laten we een aantal van die audioberichten aan jullie horen en hebben we uiteraard Berthold gevraagd naar zijn overwegingen.
Hopelijk hebben jullie het een beetje leuk de komende weken. En anders kun je altijd de Kerst Bullshit Bingo die we vorig jaar maakten gebruiken... https://www.omdenken.nl/inspiratie-en-verhalen/kerst-bullshit-bingo 

We zijn van plan het nieuwe jaar te beginnen met een bonusaflevering van seizoen 3: hoe is het de deelnemers vergaan? Hebben ze er iets aan gehad? Je hoort het als als het goed is ergens eind januari. 

Vorige afleveringen

 • 38 - 🎄DE KERSTSPECIAL 🎄 
  Mon, 23 Dec 2019
 • 37 - Aflevering 33 - Vader-zoonrelatie 
  Mon, 16 Dec 2019
 • 36 - Aflevering 32 - Bang om iets te missen 
  Mon, 09 Dec 2019
 • 35 - Aflevering 31 - Topsport en blessures 
  Mon, 02 Dec 2019
 • 34 - Oproep: we zoeken jouw verhalen voor onze kerstspecial 
  Wed, 27 Nov 2019
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse onderwijspodcasts

Meer internationale onderwijspodcasts

Kies een categorie