TopiX

TopiX

FunX

Ben jij kritisch en weet jij jouw standpunt goed te onderbouwen? Bij TopiX telt jouw mening, dus doe vooral mee en laat je horen! Elke zondag schuiven er gasten aan om te discussiëren over de meest uiteenlopende onderwerpen. Met als doel jou met nieuwe inzichten de week in te sturen!

Luister naar de laatste aflevering:

Dirk Jan Jalvingh werkt bij de ontwikkelingsorganisatie Oxfam Novib. Voor zijn werk is hij al op verschillende plekken op de wereld geweest om daar ontwikkelingshulp te bieden en een van die landen is Jemen. In Jemen is al meer dan 5 jaar een heftige burgeroorlog gaande en de oorlog heeft niet alleen duizenden mensen levens en gewonden gekost, maar heeft ook geleid tot een humanitaire crisis. 24 miljoen mensen − ruim 80% van de bevolking − zijn afhankelijk van noodhulp. Wil je meer weten over de situatie in Jemen en ook hoe het is om noodhulpverlener te zijn, check de hele podcast hier!

Vorige afleveringen

 • 61 - #38 - "In Jemen zijn het de activistische vrouwen die iets bereiken" Dirk Jan Jalvingh van Oxfam Novib - Over Jemen en noodhulp (S02) 
  Sun, 28 Jun 2020
 • 60 - #37 - "Alle goeie eigenschappen heeft hij van mij" Roué Verveer, over zijn zoon Randy. - Over vaderschap, familiebanden, uit huis gaan en Suriname (S02) 
  Sun, 21 Jun 2020
 • 59 - #36 - "Ik was zwaar tegen social media" Brahim Lakhal - Over Brahim Vlogs en de band met zijn broertje (S02) 
  Sun, 14 Jun 2020
 • 58 - #35 - 'Politie moet ook in de spiegel kijken' Dwight van de Vijver, - Over vertrouwen en wantrouwen naar de politie in Nederland (S02) 
  Sun, 31 May 2020
 • 57 - #34 - 'Mijn raarste ramadan was tussen de wilde dieren' - Samya Hafsaoui, Over ramadan, media maken en meer (S02) 
  Sun, 24 May 2020
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse maatschappij en cultuurpodcasts

Meer internationale maatschappij en cultuurpodcasts

Meer FunX Amsterdam Podcasts

Kies een categorie