Een podcast over voeding

Een podcast over voeding

iamafoodie

In deze podcast serie gaan we in op de wetenschap achter voeding en laten we wetenschappers aan het woord over allerlei thema’s die met voeding te maken hebben. Een tip voor een gast of onderwerp? Mail naar info@iamafoodie.nl Geproduceerd door evidence based foodcollectief I’m a Foodie

Categorieën: Kunst

Luister naar de laatste aflevering:

Vandaag is dr. Martine van Haperen te gast en ze is verbonden aan Proveg. ProVeg is een internationale voedingsorganisatie die zich inzet voor de promotie van plantaardige voeding. Een ideale gesprekspartner om verder in te zoomen op vleesvervangers en een plantaardige levensstijl. Recent heeft KiesKompas een onderzoek uitgevoerd (in opdracht van Proveg) naar de eiwittransitie. Deze resultaten en meer bespreken we vandaag in de show. I’m a Foodie is onafhankelijk en heeft geen banden met de voedingsindustrie. We ontwikkelen webinars, online masterclasses en schrijven boeken om jou te inspireren om gezonder te gaan eten. Je steunt ons door het kopen ervan.  Je kan ook lid worden van de Club. Wat voor Club? De Kickstart your health Club. Sluit je bij ons aan en laten we elkaar motiveren en inspireren om met kleine stappen naar een gezonder en voedzamer eetpatroon te gaan. Houd onze socials in de gaten wanneer de deuren openen! I’m a Foodie Symposium #4: Voeding, gezondheid & microbioom: ben jij een zorgprofessional dan is dit hét symposium waar je bij moet zijn. Check snel de line-up! Het symposium vindt plaats op dinsdag 15 oktober in Amersfoort. I’m a Foodie Jubileum Masterclasses! Wij bestaan 10 jaar en in dat kader geven we dit hele jaar iedere maand Masterclasses met te gekke onderwerpen. Schrijf je nu in voor een masterclass naar keuze!  I'm a Foodie  I'm a Foodie podcast Mail ons met onderwerp suggesties Doneer eenmalig via deze link Wij maken deze podcast mede dankzij de financiële steun van vrienden van de show. Wil je ons ook steunen? Ga dan naar Vriend van de Show. Dank je wel alvast en tot volgende week. We hebben een nieuwe granola smaak: Peanut Banana. Bestel ‘m snel.

Vorige afleveringen

  • 153 - #151: De kidneybonen moeten bij het vlees staan. In gesprek met dr. Martine van Haperen 
    Fri, 03 May 2024 - 0h
  • 152 - #150: Mondgezondheid en toegevoegde suikers in Broodje Jaap! met prof. dr. ir. Jaap Seidell! 
    Wed, 24 Apr 2024 - 0h
  • 151 - #149: Gezonde schoolkantine. In gesprek met gezondheidswetenschapper Tamara Coppenhagen 
    Fri, 19 Apr 2024 - 0h
  • 150 - #148: Weer een hype: ‘Oatzempic’! Onschuldig of moeten we ons zorgen maken in Broodje Jaap! met prof. dr. ir. Jaap Seidell! 
    Wed, 17 Apr 2024 - 0h
  • 149 - #147: Ketogeen dieet: is het op langer termijn gezond in Broodje Jaap! met prof. dr. ir. Jaap Seidell! 
    Wed, 10 Apr 2024 - 0h
Meer afleveringen weergeven

Meer Nederlandse kunstpodcasts

Meer internationale kunstpodcasts

Kies een categorie